Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale kupne są często dosładzane. Sama nigdy nie robiłam, ale kusi mnie takie mleko migdałowe, kupić i spróbować
Wczoraj to na pewno był Maluszek. Przed chwilą też czułam jak sobie pływa.
Młoda nadal bez gorączki, więc sukces. Mam zamiar wieczorem podrzucić ją mamie, a my z mężem wyjdziemy gdzieś na randkę, jakiś deser kolację czy cośI później do domku
A Młodą odebrać przed nocą
Teraz obczajam Świeradów Zdrój i okolicę, bo za 2 tyg jedziemy, a chcemy pozwiedzać. A mamy tylko 3 dni. Więc mam już plan: w niedzielę Czechy i Frydlant (jeśli Młodej zdążą dowód zrobić), w pon Świeradów, chociaż część już widzieliśmy, a we wtorek w drodze powrotnej Bolesławiec![]()
Simka oczywiście ,że możliwe. Ja już dość długo czuje ,a teraz to już dość wyraźnie. Co wiecej moj mąż też już poczuł
Właśnie im mniejszy brzuch tym szybciej mozna poczuć.
Zabila pewnie ,że geny...ale rozstępy na suchej skórze maja większy popis wiec o ile nie unikniemy ich to mozna zmniejszyć ilość.
Jesli wyjdą trudno ,medycyna estetyczna jest jak trzeba bedzie to po porodzie i laser bym przeżyła.
Aktina mysle ,ze wszystkie jesteśmy juz na takim etapie ,że kopniaki dzidziusiów to juz szybciej niz dalej. Teraz te ruchy sa moze i delikatne subtelne ,ale za jakiś czas nie pomyli sie tego oj gwarantuje
Ewkamm a cos Ty dorobiła z tym nadgarstkiem ? Jak boli to chociaż zawiń rękę badz sa takie opaski.
Juti777 moj dzidziol tez nie lubi jak ściska sie brzuch ,nawet pozycji siedzącej bo w momencie buła sie robi napięta i bumbanie od środka.
Simka rownież polecam zamek Czocha
Jejus az zazdroszczę wycieczki
Pyscek super zakup i cena tez WOW.
Moj maż co chwile mi linki wysyła do rzeczy dla dzidziusia
Chyba się wkręcił na dobre
Emenems i jak wizytacja rodzicow ? Pomacali już domek wnuka ?
Bubcia501 z tą krwią bede sie obecnie wczytywać bo to ostatni moment. Ale w Polsce to ponoc duża kontrowersja bo nie do końca wyglada to tak pięknie jak myślimy. Wszystko ponoc zależy od ceny...
Dziewczyny a co sadzicie o pobraniu krwi pepowinowej po porodzie?