Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm czy to mozliwe aby mi sie juz podbrzusze powiekszylo? Bo czuje pod reka jakbym takie bardziej wypukle sie zrobilo a zawsze bylo plasciutkie. [emoji848] ktoras cos takiego u siebie zauwazyla?
Jak będziesz u gina to poproś o wykaz bakteriologiczny,może to infekcja...@Paraplu ja mam taki duży sadlasty brzuch, że nie wiem co by mi musiało wyskoczyć żebym zobaczyła ;p
Ja dzisiaj żadnych objawów, w dzień aż miałam kryzys z tego powodu,ale przypomniałam wasze słowa, że jednego dnia się ma drugiego nie i jakoś się uspokoiłamno może tak nie do końca uspokoiłam bo martwi mnie wydzielina z pochwy ;/czuć ją ( nie śmierdzi ale taki specyficzny zapach) i dość dużo tego leci ;/
Na pewno będzie dobrze,zobaczysz [emoji4] widzisz,każda z nas inaczej przechodzi ciążę, inaczej mamy na Usg,wyniki bety itd. Nie zmartwiaj się na zapas,dzieciątku to nie pomaga [emoji6] poczekaj,poznaj opinię innego gina i wszystko będzie dobrze.!Oj dziewczyny, obyście miały rację z tym, że jest za wcześnie. Może to jest kwestia tego, że owu wystąpiła później..
Nie mam pojęcia. Czytam różne wypowiedzi w internecie i widzę, że u każdej jest inaczej. Jedna słyszy serduszko w 5 tygodniu, a druga dopiero w 8..
Skoro pęcherzyk urósł i pojawił się zarodek, to może nie jest tak źle?
Brzuch mnie boli jak na miesiączkę od czasu do czasu. A do tego wszystkiego biorę luteine dopochwowo 3x2..