betina79
Fanka BB :)
No właśnie dużo spać i odpoczywać. . Też się wczoraj prawie popłakałam po pracy. . Mimo że jest fajna i nie mogę narzekać to jednak ledwo da j w rade, a jak sobie jeszcze pomyślę ze tak do października co najmniej (a nawet jeśli wtedy pójdę juz na zwolnienie to szef i tak będzie niezadowolony. .) To siły mi odchodzą całkiem. .
Jak sobie przypomnę pierwsza lajtowa ciążę gdzie myślałam tylko o sobie i bablu, odpoczywalam i dałam o siebie ile wlezie, to teraz mi żal tego malucha ze juz na starcie ma gorzej niz brat i musi biedny codziennie walczyć z biegająca i pracująca na najwyższych obrotach mamą. . Ehh
Jak sobie przypomnę pierwsza lajtowa ciążę gdzie myślałam tylko o sobie i bablu, odpoczywalam i dałam o siebie ile wlezie, to teraz mi żal tego malucha ze juz na starcie ma gorzej niz brat i musi biedny codziennie walczyć z biegająca i pracująca na najwyższych obrotach mamą. . Ehh
Ja mam 9 tydzień ale i tak jakoś szybko to leci. Wizyte mam dopiero 30.06. Mówili Wam lekarze czy to najbliższe usg to będzie już to genetyczne czy za wcześnie?wydaje mi sie że ja miałam jakoś koło 12 tygodnia w poprzedniej ciązy ale nie pamiętam dokładnie i ciekawa jestem czy skoro wizyte będe mieć na przełomie 11 i 12 tygodnia to czy lekarz już to genetyczne zrobi.