Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj stwierdziłam że chyba nie dam rady już wstać i wyjść do pracy. Pamiętacie dziewczyny jak pisałyśmy o bólu podbrzusza ? U mnie sie przerodziło w jakieś mocne skurcze aż dzisiaj rano się poskręcałam z bólu az pod sam kręgosłup mi poszło i zaczynam sie martwic bo tak już mam od kilku dni przynajmniej z 3 razy dziennie a nie wiem czy to tez jest okey czy nie a wizyta dopiero 24.. Chyba się przepracowuję ale zwolnić się nie mogę niestety a mój "kochany" szef nie chcę mi nikogo dozucic do pomocy bo twierdzi że jeszcze za wcześnie a naprawdę opadam z sił![]()
Kurde ja sie jeszcze nie załapie bo bedzie 9tcCzesc dziewczyny :-) do tych z Warszawy : w Premium medical przy rondzie wiatraczna 2 lipca zapraszaja na bezplatne usg prenatalne mamy miedzy 11a 14 tc czyli dla nas :-) na Facebook jest ogloszenie I kontakt . Jest to w ramach szkolen dla lekarzy, ostatnio wygladalo to tak ze usg robi prof I pokazuje co I jak I jesli wyrazam zgode robia stazysci.
A gdzie pracujesz? Czym się zajmujesz?
Marlena Ty rób tak zeby tobie było dobrze. Ja rozumiem ze nie chcesz sie zwalniać bo nie masz wtedy kasy. Ale to decyduj o tym do kiedy pracujesz ty. Nie patrz na nikogo. A moze jak powiesz szefowi ze jestes w ciazy i ze chces pracować ale musisz troszke przystopować i czasem miec wolne bo masz gorsze dni to sie dogadacie![]()