reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
1503493506-aaaaaa.jpeg

No to dobranoc ! Ja idę spać !

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Ładne stópki :)
Jak szyłam rogala to chyba za gruby mi wyszedł, bo jest długi i mi się tak nie zawija :(

reklama
Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.

Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
Trzymajcie sie !!!
Będzie dobrze!
Daj znac jak znajdziesz chwile

reklama
Ogromne kciuki ode mnie. Musi być dobrze. Trzymaj się. Przesyłam uściski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry