Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja potrawkę z cukinii robięW ogóle to nie mam pomysłu na obiad... myślę cały dzień nad tym... nie wiem co bym zjadła
Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
mocno mocno trzymam kciuki i bede je trzymać do skutkuDziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
Trochę zimna po upalach przyszłoNie nadrobie Was. W pracy sajgon bo przychodza rodzice nowych przedszkolakow umowy podpisywac.
Marta moj Kuba tez chory. Brzydko kaszle.
ja dziś zaszalałam pulpeciki w sosie chrzanowym z lanymi kluseczkami i marchewka z groszkiem.W ogóle to nie mam pomysłu na obiad... myślę cały dzień nad tym... nie wiem co bym zjadła