Guanta
Fanka BB :)
Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracaćKiedy l4?!
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracaćKiedy l4?!
Ponoć do 22 tygodnia ciąży powinny pojawić się ruchy , jeśli nie to do lekarzaWłaśnie mąż mnie ciagle pyta czy czuje i mnie tym irytuje ;p juz mu nagadałam kilka ^miłych^ słówwiem że sie ekscytuje ale co ja mam mu mowic jak nic jeszcze nie czuje
![]()
Oj smutne to kurczę ze w takim ważnym czasie nie każdy może sobie pozwolić odpocząć. Z drugiej strony jak się dobrze czujesz[emoji5] niektóre by w domu nie wysiedziały[emoji13]Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracaća ze, odpukać, ciaza rozwija sie prawidłowo i nie ma przeciwskazań no to pracuję. Praca biurowa wiec nie nadwyrezam sie za bardzo chociaż to nie zmienia faktu, ze mi niedobrze.
U mnie waga od samego początku +4kgDziewczyny, moge Was zapytac jak u Was z waga? Moja w zasadzie od I trymestru stoi w miejscu... I gin mnie straszy, ze powinnam przybierac na wadze. Jutro mam wizyte i znowu mam stres, bo od miesiaca nic praktycznie nie przytylam. Jem duzo, co prawda nie opycham sie slodyczami. Nadmienie tez, ze waze 60 kg przy wzroscie 1.63 wiec niedozywiona nie jestem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki!Dzień dobry! @kasia2309 powodzenia Kochana na usg połówkowym @szarotka27 i @Karla90 kciukasy mocno zaciśnięte!!! MIŁEGO[emoji6]
O taaak moje piersi tezJa też grillowych rzeczy nie jem, na początku się skusiłam i potem miałam problemy dlatego jak grill to ja tylko indyk i to też w małych ilościach bo inaczej żołądek świruje.
U mnie też tak +4/5 kg od początku. Przy czym mam wrażenie, że 2 kg to chyba ważą same piersi![]()
U mnie wyszło 5 kg na plusie i waga mi się popsułaJa dzis weszlam na wage i patrze 4.3kg na plusie od poczatku ciazydo 16 tygodnia bylo 1.5kg do przodu. Nadrabiam;p haha
Ostatnio przesadzam z brzydkimi rzeczami
Tak jak odrzuca mnie od slodkiego, tak ciagnie do słonego;p haha
Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracaća ze, odpukać, ciaza rozwija sie prawidłowo i nie ma przeciwskazań no to pracuję. Praca biurowa wiec nie nadwyrezam sie za bardzo chociaż to nie zmienia faktu, ze mi niedobrze.