marta64
Fanka BB :)
No to tego się obawiałam. Chyba muszę znów przrbadac dziewczyny moje bo były trzy lata temuTeż mam, u mnie ma babcia - ona to przeszła wszystko co związane z tarczyca...
Siostra też od małego się męczy.
Ja od niedawna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tego się obawiałam. Chyba muszę znów przrbadac dziewczyny moje bo były trzy lata temuTeż mam, u mnie ma babcia - ona to przeszła wszystko co związane z tarczyca...
Siostra też od małego się męczy.
Ja od niedawna
Ja od 19 zaczynam szkołę z zadeklarowaną położnaKurczę, muszę to poobserwować bo jak siedzę to też nie widzę górki ale ewidentnie mocno się spina na kilka sekund. Może w pozycji leżącej byłaby ta górka. Mam jutro pierwszy raz jakieś grupowe zajęcia z położną to zapytam a jak jutro będzie to samo to zadzwonię jeszcze w czwartek do lekarza.
Dzięki!
A Wy chodzicie do szkół rodzenia z ćwiczeniami fizycznymi itp. czy właśnie na takie bezpłatne wykłady (trzeba wtedy zadeklarować położną).
Grunt to oprócz Tsh, ft3 i ft4 zrobić antytpo i usg. I będzie wiadomo. Moja mama urodziła dwoje dzieci nie wiedząc nawet, ze ma hashi. No a ja się z tym bujam od 16 lat.No to tego się obawiałam. Chyba muszę znów przrbadac dziewczyny moje bo były trzy lata temu
A twoja lekarka nic nie mówiła ?Dziewczyny a jak często trzeba badać ft4? Ja badalam ft4 i tsh przy ostatniej wizycie okolo miesiąc temu mam niedoczynność ale taką ciążowa teraz planuje zbadać tylko tsh myslicie ze ok?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dziewczyny a jak często trzeba badać ft4? Ja badalam ft4 i tsh przy ostatniej wizycie okolo miesiąc temu mam niedoczynność ale taką ciążowa teraz planuje zbadać tylko tsh myslicie ze ok?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
No lepiej dwa bo chyba chodzi o to że tsh może wychodzić ok ale ft4 tak sobie i to może znaczyć że tabletki się źle wchłaniaja i trzeba zmienić dawkę. Tak kiedyś czytałam ale nie jestem ekspertemMi się wydaje, że trzeba badać oba, ale pewna nie jestem.
My badamy zawsze jedno.i drugie.Nigdy nie zdarzyło się że albo tsh albo ft4. Jedno kłucie a spokojniejsza głowaMi się wydaje, że trzeba badać oba, ale pewna nie jestem.