Mia91
Początkująca w BB
teraz juz nie ma co się dołowaćswoje przepłakałam
narazie po połówkowych u najlepszych specjalistów synek jest zdrowy , więc trzymamy się tego![]()
Jesteś bardzo dzielna, Twój dzidzius z resztą też!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz juz nie ma co się dołowaćswoje przepłakałam
narazie po połówkowych u najlepszych specjalistów synek jest zdrowy , więc trzymamy się tego![]()
Kurcze, teraz nie znajdę, ale był przypadek zakażenia listerią właśnie serów camembert jednej z większych firm na polskim rynku.
witam wszystkie nowe mamusie
widze ,że wątek ożyłi super
to ja mam takiego pechato moja 4 ciąża , dwie bez wiekszych komplikacji , jedna starta , a obecna hmmmm....
8 tydzień krwiak , leżenie plackem - udało się , dzidzior pokonał drania![]()
12 tydzień rutynowe badania i ....IGG, IGM toksoplazmozy dodatnieod 14 tygodnia 3x dziennie antybiotyk
![]()
nie stresuj się , jesli unikasz surowego miesa , niemytych owoców , nie babrasz się w ziemi to napewno wszystko bedzie ok![]()
ja mialam dwa razy przed ciaza a w ciazy chyba raz...i sie zastanawiam czy jeszcze raz sobie nie strzelic...Właśnie miałam pytać o pciala Toxoplazmowe.
Miałam już oznaczane 2 razy, Wy też?
Nie mam pcial w obu klasach.
Ja miałam raz robiona. Mam przeciwcialaWłaśnie miałam pytać o pciala Toxoplazmowe.
Miałam już oznaczane 2 razy, Wy też?
Nie mam pcial w obu klasach.
ja mialam dwa razy przed ciaza a w ciazy chyba raz...i sie zastanawiam czy jeszcze raz sobie nie strzelic...