Lovi23
Fanka BB :)
Też mam jutro wizytę [emoji7]Dziś na śniadanie chciałam jajecznice z cebulką ale tak przesolilam że się zjeść nie dało.
Jutro lekarz a nerwy już dzisiaj mam
Mnie to muli cały czas
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam jutro wizytę [emoji7]Dziś na śniadanie chciałam jajecznice z cebulką ale tak przesolilam że się zjeść nie dało.
Jutro lekarz a nerwy już dzisiaj mam
Mnie to muli cały czas
O to będziemy się razem denerwować,ja mam na 8 rano na NFZ, a potem planuje zapisać się do mojego gin prywatnie juzTeż mam jutro wizytę [emoji7]
Ja mam o 15 [emoji3] także cały dzień nerwów.O to będziemy się razem denerwować,ja mam na 8 rano na NFZ, a potem planuje zapisać się do mojego gin prywatnie juz
Hej dziewczyny. Wracam po długiej przerwie... bardzo się bałam tutaj zostac że znów się nie uda... ale byłam na pierwszej wizycie i udało się serduszko bije.. wymiary zarodka 7tc4d to 1,28...
Wciąż ostrożnie ale chyba mogę wpisać się powolutku na listę![]()
stycznioweszczescie lat 31 , om 11.04.2017 - termin na 15.01.2018 obecnie 1 córeczka lat 6, ( gdzie list się znajduje??)
ps. czytałam was ciągle .. nie fajnie przezywa się każda stratę o której pisały dziewczynybardzo mi przykro, 3 majcie sie i gratuluję tych szczęśliwych wizyt oraz tych które dopiero się odbędą, czekam na wieści..

Jest nas 24, z Nina25 i Ania199. Jakoś nie czuje się na mocy, żeby je usunąć, więc jeśli tu jeszcze zaglądacie dziewczyny to prosze o decyzję.
Czy ktoś jeszcze chce się dopisać?
Jeśli tak to czekam: nick, wiek, liczba dzieci, termin om, termin porodu i miasto
Trzymam kciuki za Wasze starania!Czesc mi to jest obojetne
Jestem juz po zabiegu, 3 dni psychicznie nie dawalam rady a teraz juz jest dobrze
Za 3 miesiace zaczniemy sie starac z chlopakiem o dzidzusia a juz jest malo prawdobodobienstwo ze znowu bedzie ciaza bezzardkowa
Zycze wam dziewczyny zdrowych maluszkow, trzymam za was kciuki :*
Pozdrawiam czasem was podczytuje