Zancia8906
Zaciekawiona BB
Hej
Nie było mnie troszke ale mialam ciagle wyjazdy i jak to sie mowi dzien za kółkiem takze juz jestem bylam u gina i jestem w ciazy na pewno dzis mam rowne 6 tyg
za gwa tyg ide zobaczyc serduszko 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pozostaje mi nic innego jak trzymać mocno kciuki!Czesc mi to jest obojetne
Jestem juz po zabiegu, 3 dni psychicznie nie dawalam rady a teraz juz jest dobrze
Za 3 miesiace zaczniemy sie starac z chlopakiem o dzidzusia a juz jest malo prawdobodobienstwo ze znowu bedzie ciaza bezzardkowa
Zycze wam dziewczyny zdrowych maluszkow, trzymam za was kciuki :*
Pozdrawiam czasem was podczytuje
Dziekuje za pamiec! No to jestesmy w takim razie troszke inne@Zancia8906
Caly czas myslalam o Tobie! Widzisz .... mi tez z krwi ciaza nie wyszla a bylo wszystko dobrze
Też to dziś czytałam, tylko nie bardzo rozumiem, do lekarza każdej specjalizacji? Bo wydaje mi się to za bardzo nierealneDziewczyny, super wieści! @StycznioweSzczescie @Zancia8906 bardzo się cieszę
Dziewczyny, patrzcie co znalazłam. Mi się nie przyda w Niemczech, ale wam i owszem - czy do ginekologa czy innego lekarza. Mając potwierdzenie ciąży (karta ciąży, zaświadczenie) muszą was przyjąć do lekarza (na NFZ oczywiście) w dniu zgłoszenia, a jeśli gdy jest to niemożliwe, muszą wam wyznaczyć termin u lekarza w ciągu 7 dni. Czyli nie ma, że wolny termin jest dopiero za miesiąc
Tu macie artykuł, gdzie są podane podstawy prawne, na które można się powołać, jeśli nie będą chcieli was przyjąć: Link do: Bezpłatna opieka medyczna w ramach NFZ dla kobiet w ciąży i połogu
Niby mało realne, ale muszą przyjąć chociaż by skały...Też to dziś czytałam, tylko nie bardzo rozumiem, do lekarza każdej specjalizacji? Bo wydaje mi się to za bardzo nierealne
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom