reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
tak to wydaje się fajna, tylko ja miałam wrażenie że tak dokładnie córci nie domyję, testowaliśmy wanienkę profilowaną (ta najgorsza była), lezaczki i gąbkę i u nas się nie sprawdziło, młodszej się strasznie ulewało więc kąpana była codziennie
domyje się, tylko bardzo dużo wody trzeba nalać ;) ja znam pozytywne komentarze od mam, więc wierzę w nią i dla mnie priorytetem jest ta siateczka :) ale wiadomo ile osob tyle opinii, zobaczę co sama będę myśleć jak wyprobuję :P

Hej mamuski :-) my bylismy na weekend u rodzicow wiec troche zregenerowalam sily, bo corka biegala za babcia, a mama miala wolne. Wczoraj nawet pospalam do 10 :-D

Ja do kapieli uzywalam gabke do wanienki i super sie sprawdzala. Nie bylo opcji poslizgniecia. Dostalismy tez lezaczek do wanienki ale to byla porazka. Uzylam tylko raz. Wanienki profilowanej tez nie polecam. Znajoma miala i byla bardzo niezadowolona. Tej z fp nie znam wiec sie nie wypowiem ;-)

Jak liczycie zakonczenie pierwszego trymestru? 13 tyg i 1 dzien? Czy 14 tyg i 1 dzien?

reklama
Hej mamuski :-) my bylismy na weekend u rodzicow wiec troche zregenerowalam sily, bo corka biegala za babcia, a mama miala wolne. Wczoraj nawet pospalam do 10 :-D

Ja do kapieli uzywalam gabke do wanienki i super sie sprawdzala. Nie bylo opcji poslizgniecia. Dostalismy tez lezaczek do wanienki ale to byla porazka. Uzylam tylko raz. Wanienki profilowanej tez nie polecam. Znajoma miala i byla bardzo niezadowolona. Tej z fp nie znam wiec sie nie wypowiem ;-)

Jak liczycie zakonczenie pierwszego trymestru? 13 tyg i 1 dzien? Czy 14 tyg i 1 dzien?
Wg mnie 13. Ale sama nie wiem. Wcześniej mówiłam ze np. dzisiaj zaczynam 13tc ale teraz mówię tak jak suwak pokazuje 12tc, a nie do przodu. Pogmatwane to jest

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry