michasia30
Fanka BB :)
Dodam ze mała nienawidziła kąpieli w wanience i zawsze był ryk i stres. Ona się stresowała ja się stresowałam mąż się stresował. Wzięłam ja do wanny i jak ręka odjął, jakby mi dziecko podmienili [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szczęście mamy w domu wanne [emoji5]Ja użyłam wanienki może trzy razy potem już kapalam się z mała razem w wannie a jak nauczyła się siedzieć to sadzalam ja w wannie na gabce.
Ja to w szpitalu nienawidziłam jak mi dziecko myły, bo też młoda ze stresem, ja ze stresemDodam ze mała nienawidziła kąpieli w wanience i zawsze był ryk i stres. Ona się stresowała ja się stresowałam mąż się stresował. Wzięłam ja do wanny i jak ręka odjął, jakby mi dziecko podmienili [emoji6]
Też o tym myślałam ale jakoś nie mam przekonania. Mam mało miejsca i paradoksalnie niby 3 w 1 ale mam wrażenie, ze zagraciloby mi pokójJa jeszcze na wanienki nie patrzyłam konkretnie, ale myślałam, żeby miała stelaż, albo takie 3 w 1 - komoda, przewijak, wanienkaLink do: CEBA SUZIE ZESTAW KOMODA WANIENKA PRZEWIJAK 3w1
Ale to jeszcze do przemyślenia![]()
Zazdroszczę brzuszka mój nie jest jakoś bardzo widoczny, schudłam przez problemy gastryczne. Na wanienke jestem konkretnie nastawiona, a wozek to temat rzeka i kupię pod koniec bo nie bede miala gdzie go trzymaćTez nie patrzyłam na wanienki, jakoś ten zakup mniew ogóle "nie jara"najbardziej jednak kręcą mnie wózki i ubranka, jak juz poznam płeć. Pozbyliśmy się przewijaka i teraz żaluję, bo był fajny i bardzo przydatny,a teraz trzeba będzie szukać nowego. Przede wszystkim to kremu na rozstępy musze poszukać (pewnie znów padnie na Babydream), skoro mi brzuch w takim tempie rośnie. Tydzień temu nie było go widać, a po weekendzie mam jak na końcówce czwartego m-ca, a nie na początku 3-ciego.
Ja miałam super matę i karuzelę Link do: Fisher-Price, mata gimnastyczna, Przyjaciele z lasu tropikalnego i takie Link do: FISHER PRICE Karuzela RAINFOREST + PILOT K3799 i było naprawdę super a niestety sprzedałamTez nie patrzyłam na wanienki, jakoś ten zakup mniew ogóle "nie jara"najbardziej jednak kręcą mnie wózki i ubranka, jak juz poznam płeć. Pozbyliśmy się przewijaka i teraz żaluję, bo był fajny i bardzo przydatny,a teraz trzeba będzie szukać nowego. Przede wszystkim to kremu na rozstępy musze poszukać (pewnie znów padnie na Babydream), skoro mi brzuch w takim tempie rośnie. Tydzień temu nie było go widać, a po weekendzie mam jak na końcówce czwartego m-ca, a nie na początku 3-ciego.