Hahaha, obyśmy tu oby dwie zostałyNo dobra to się wytrzymamrazem raźniej wylecieć z tego wątku
![]()
Tyle mnie to nerwów i kasy kosztowało... Nie wiem czy jak teraz nie wyjdzie to nie zrobię sobie przerwy... Chyba będę musiała psychicznie odpocząć....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha, obyśmy tu oby dwie zostałyNo dobra to się wytrzymamrazem raźniej wylecieć z tego wątku
![]()
Na pewno się udaHahaha, obyśmy tu oby dwie zostały
Tyle mnie to nerwów i kasy kosztowało... Nie wiem czy jak teraz nie wyjdzie to nie zrobię sobie przerwy... Chyba będę musiała psychicznie odpocząć....
Ja totalnie wylaczylam myślenie związane z zajsciemale oczywiście testy owulacyjne robiłam mierzylam temperaturę itd
![]()
O kurka wodna to jesteś szczesciaraNo właśnie ja nawet tego nie robiłam, sprawdziłam tylko w internetowym kalendarzyku kiedy wypadają mi dni płodne i do dzieła!![]()
W listopadzie też zaszłam za pierwszym razem tylko z kalendarzykiem, niestety była to ciąża biochemiczna, więc za szczęściare raczej się nie uważamO kurka wodna to jesteś szczesciara![]()
Oj to wyrazy współczucia. Mam nadzieję, ze teraz będzie dobrze.W listopadzie też zaszłam za pierwszym razem tylko z kalendarzykiem, niestety była to ciąża biochemiczna, więc za szczęściare raczej się nie uważam![]()
Andżelika L 30Powiedzcie coś o sobie, poznajmy się lepiej
Ja zacznę: jestem Monika, mam 24 lata, i to będzie moja pierwsza dzidzia. Oczywiście, cieszę się, ale nie ukrywam, że trochę przerażona jestem! Uwielbiam czytać książki, podróżować i gotować.A aktualnie, razem z mężem, mieszkamy i pracujemy w Niemczech, chociaż marzy już nam się powrót do Polski..