Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dream
Czapki zależy jaka główka się będzie zapowiadała, moi mieli małe więc bralam 32-34,i 34-36. Mam zimowego starszaka i polecam czapkę z rozciągliwym sciągaczem, nic sztywnego, nic polarowego bo na malusiej głowce nie przylegają do uszek.Najlepsze te takie sweterkowe/dziergane czy jak to nazwać.
Czapek w domu nie używam.
Też racja z tymi kołami. Ja mam piankowe, a mimo to wózek jedzie po wszystkim. Las, piasek, śnieg, kamienista droga... Koła przednie ma też skrętne i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby się zablokowały.Z wózkami to jest tak, że każdy szuka czegoś innego i ciężko, moim zdaniem, mówić że spacerówka tylko na dmuchanym kołach jest dobra. Tak na prawdę w mieście nie potrzeba dmuchanym kół, natomiast na wycieczki do lasu już lepiej je mieć. Zależy kto ile podróżuje, jaki ma bagażnik w aucie (parasolki zajmują mniej miejsca), czy w mieszka na 1 piętrze z winda czy na 4 bez windy.
Przy pierwszym dziecku fajnie chyba przejść się do jakiegoś sklepu i popytać co radzą.
Takie jest moje zdanie :-)
Dzięki :-) córka jest z lipca i nie używałam dla niej czapek jak była taka mała. Z resztą wtedy wszystkie ubranka dostałam a teraz musze kupić.
Pierwsza czapkę do wyjścia że szpitala i tak chce bawełniana, we Wrocławiu jakiś mrozów nie ma w zimie więc myślę, że do auta obleci w kombinezonie a one mają przeważnie kaptury.
Ja kupuje w ogóle na 62 wszystko. Emila miała 53 cm więc chłopiec będzie pewnie podobny lub większy.
![]()
![]()
Też racja z tymi kołami. Ja mam piankowe, a mimo to wózek jedzie po wszystkim. Las, piasek, śnieg, kamienista droga... Koła przednie ma też skrętne i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby się zablokowały.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
W pomieszczeniach nie używam czapeczek, tylko na dwór.Cześć dziewczyny !
My wczoraj na pikniku byliśmy ze znajomymi, chyba ze 30 osób!
Mąż pograł w nogę, córa pogoniła za psem a ja objadlam się strasznie [emoji12]
Co do czapeczek to ja jestem absolutna przeciwniczka czapek w pomieszczeniu.
Będę kupować najwyżej dwie zimowa i troszke cieńsza na okres przejściowy między zima a wiosna gdyby wiało.
Kombinezonu nie planuje kupować,tylko jak już pisałam śpiworek do fotelika.
Raczej jak będzie bardzo zimno nie wybieram się na spacer a jak się wybiorę zabiorę śpiworek,albo polarowego pajacyka i ciepły koc.
W UK nie ma zimy jako takiej, w części w której mieszkam rzadko są minusowe temperatury.
Oczywiście kupuje na 100% Maxi Cosi Mure.
Takie mam plany a jak wyjdzie to zobaczymy [emoji6]
Ja mam narazie jeden rożek kocyk i kołderkę taką jak kocyk grubośćWłaśnie, jeszcze muszę obadac ten śpiworek do fotelika :-)
A kupujecie śpiworki do spania? Czy rożki? A może istnieje jeszcze coś w czym śpi noworodek? :-)
![]()
![]()