reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Boże, dziewczyny, mam wrażenie ,że mój brzuch codziennie jest coraz większy [emoji3] Krępuje mnie już nawet chodzenie do sklepu, mieszkam w małej wiosce, bluzki już noszę szersze żeby nikt się nie domyślil jeszcze... ale i tak już czuję jak wszyscy patrzą na brzuch. Myślałam, że jeszcze chwilę będę go mogła ukryć... jutro skończę dopiero 13tc wg usg

reklama
Czesc i czolem! Jestem tu nowa, a porod mam zaplanowany na 27.01.2018 :) Pierwsza ciaza wiec panika nieziemska :D
Witamy [emoji5] masz jakas wizytę zaplanowaną? To Cię wpiszę w kalendarz [emoji6]

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Ja mam już taki brzuszek jak w 5 miesiącu w poprzedniej ciąży. Widać go już z przodu [emoji6]
Wiadomo ze to jeszcze nie dziecko tylko wszystkie narządy przesunęły się do do góry no i kiedy zapytałam panią ginekolog co się dzieje odpowiedziała- cokolwiek to znaczy-ze mam rozłożysta macice. Badając mnie stwierdziła ze dałby ze trzy tygodnie więcej.
Ja tam brzuszka nie ukrywam. Lubię go...
Gorzej z tyłkiem i udami.
Szortów już w tym roku nie ubiorę na bank.
1498326990-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Kurcze dziewczyny jak wam Udaje sie zalaczyc zdjecie? Ja mam ciagle komunikat ze za duzy rozmiar, nie wiem moze gdybym logowala sie na kompie byloby inaczej....

@michasia30 Twoj brzusio wyglada jak moj ;)

Kilka z was rano napisala jak super sie czuje a ja dzis to nie za koniecznie... dziwnie mi w dole, jakies ciagniecia, uczucia spulchnienia, zaklucia ze troche polezalam i wzielam nospe. Tez zapisalam sie prywatnie do Polskiego ginekologa na za 2 tygodnie to mysle ze dowiem sie wiecej I moze plec poznam.

Milego wieczorku :)

Ja tez musialam wykadrowac zeby dodac. Przy okazji ukrylam pierd***ik w lazience. U mnie 11+4, tyle, ze tego brzuchola juz mam od roku - u mnie w wygladzie, bez zmianimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    199,1 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny brzuchy super dobrze ze sama nie jestem :-D
Ja dziś niedługo po ostatnim poście nie wytrzymałam i poryczalam się aż się zanosilam, nawet nie wiedziałam że aż tak płakać można :p a szale goryczy chyba przelalo to że najpierw nie szło mi walkowanie plackow tortilla a potem krzywo mi się położyło na patelni :p jestem dziś mistrzem :-D

reklama
@Lovi ja też chciałabym mój ukryć, i mam wrażenie że już w pracy wszyscy mnie obserwują.
Niby nie zmieniłam ciuchów ale nosze tylko te szersze a i tak po jedzeniu brzuchol wywala. A zaczęłam dopiero 9t, nie chcę nikomu jeszcze mówić (szefowa tylko wie).

Dziewczyny, fajne brzuszki! [emoji846]

Po całodniowym siedzeniu na słońcu właśnie wróciłam z godzinnego spaceru.
I chyba niedługo pójdę spać... [emoji6]

Do góry