Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A poprzedni jaki miałaś?
Dzień dobry
Dziewczyny ja, w pozytywnym sensie, zazdroszczę tym, które zaczynają rosnąć w połowie ciąży. Ja wszystkie zaczynam od brzucha. W 3 miesiącu wyglądam jak w 6 a w 6 jak w 9. Już teraz jeansy dopinam na wdechu bo inaczej szwy by nie wytrzymały![]()
Haha, to nas w konia zrobiłas0 [emoji14] Nie mialam. To pierwsza beta po pozytywnym teście
Zuza, do Wigilii, podziwiam zapał. Ja w poprzedniej ciąży nawet nie dotrwałąm do tego etapu (rodziłąm w 34 tc) i juz po skończonym 30 tc sapałam jak parowóz, bo było tak ciężko. Zakładanie zimowych butów, kurtek, etc, to była masakra. Trzymam kciuki, aby ci się udało.Okolice Bydgoszczy
Dla mnie zaufanie do lekarza jest kluczowe. Znalazłam w końcu taką zaufaną osobę i wolę jej słuchać niż internetom.
U mnie l4 odpada i na pewno do wigilii jak będę mogła to muszę pracować. Później trochę wolnego, ale też jak najszybciej chce wrócić.
Haha, to nas w konia zrobiłas
Zobacz i niby mamy ten sam tydzien i dzien ciazy, a jaka ogromna roznica w becie. U mnie ciaza mlodsza o jakis tydzien niz u ciebie. (Moja beta z wczoraj 550).
Zuza, do Wigilii, podziwiam zapał. Ja w poprzedniej ciąży nawet nie dotrwałąm do tego etapu (rodziłąm w 34 tc) i juz po skończonym 30 tc sapałam jak parowóz, bo było tak ciężko. Zakładanie zimowych butów, kurtek, etc, to była masakra. Trzymam kciuki, aby ci się udało.
Rozumiem w 100%. Ja w poprzedniej ciąży też miała firmę, ale niestety ciąża spowodowała, że musiałam leżeć długo i wypoczywać, a jak już przestałam, to nagle urodziłamNo bardzo bym chciała bo co innego jakbym była zatrudniona a co innego jak ma się swój interesdlatego mam nadzieje ze dam rade
![]()
To spora różnica, ja 10 dni później. Koło 18 dc.Widocznie to przez to moje wczesniejsze owu. W monicie mialam zawsze na 7-9 dzien dojrzałe jajeczka.