Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kawę możesz pićA mam pytanie kiedy mówicie najbliższym o ciąży? Ja nie pracuje i ciezko to trzymać w tajemnicy. Plus znajomi sie domyslaja nie pije kawy wiadomo alkoholu. Ciężko to tak trzymac
Po pierwszej wizycie jak tylko lekarz potwierdziA mam pytanie kiedy mówicie najbliższym o ciąży? Ja nie pracuje i ciezko to trzymać w tajemnicy. Plus znajomi sie domyslaja nie pije kawy wiadomo alkoholu. Ciężko to tak trzymac
Ja kupiłam tabletki ze sproszkowanym imbirem. Rodzinna mi powiedziała, że można brać coś takiego. Tylko trzeba kupić jakiejś dobrej firmy, aby było w nich dużo imbiru i żadnych dodatków typu konserwanty. Nie mogłam już patrzeć na herbatę ze świeżym imbirem i na samą myśl było mi niedobrze. Kupiłam też opaski na nadgarstki na mdłości, ale nie wiem czy coś dają...jak jest źle to je zakładam, bo są niewygodne.Dziewczyny, jak sobie radzicie z mega Mdłościami ? Ja mam wrażenie ze nadrabiam poprzednie 3 ciąże. W pierwszej miałam mdłości ale nie aż takie. Teraz mnie mdli całą dobę. W nocy mi to nie daje spać. A dodatkowo jest moja 3jeczka do ogarnięcia. Pije herbatę z imbirem, ale słabo mi pomaga.
Jak badania wykażą, że dziecko jest zdrowe.A mam pytanie kiedy mówicie najbliższym o ciąży? Ja nie pracuje i ciezko to trzymać w tajemnicy. Plus znajomi sie domyslaja nie pije kawy wiadomo alkoholu. Ciężko to tak trzymac
Właśnie niestety ja kawely nie mogę, gdyz mam wysokie cisnienia i biore leki takze wole nieKawę możesz pić![]()
Mojej mamie powiemy po moim powrocie z Grecji, jeśli wszystko będzie ok.
Teściów poinformujemy na koniec wakacji, na szczęście prawie nie będziemy się widzieć do września. Najpierw wyjazd do Szwecji potem remont.
1 siostra i kuzynka już wie.
Współczuję, ja z niskociśnieniowców. Jak się denerwuje u doktor to podchodzi pod 120/60 dopiero.Właśnie niestety ja kawely nie mogę, gdyz mam wysokie cisnienia i biore leki takze wole nie![]()
Ja największe pobranie mam za sobą, od teraz mocz, morfologia i tarczyca co miesiąc.Byłam niedawno na badaniach krwi, które wypisał mi ginekolog. Jeszcze nigdy w życiu mi tyle krwi nie upuścili co dzisiajWyniki poznam na wizycie we wtorek.