Buba88
Fanka BB :)
Nie miałam pojęcia że to aż tak!!! Myślałam, że psują się zęby jak się o nie nie dba... a tu taki szok!Dziecko wyplukuje wapn. Łykałam tabsy witaminki dietka nabiał mycie ząbków itp. I na nic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie miałam pojęcia że to aż tak!!! Myślałam, że psują się zęby jak się o nie nie dba... a tu taki szok!Dziecko wyplukuje wapn. Łykałam tabsy witaminki dietka nabiał mycie ząbków itp. I na nic.
Nie miałam pojęcia że to aż tak!!! Myślałam, że psują się zęby jak się o nie nie dba... a tu taki szok!
Uroki macierzyństwa [emoji41] tracimy zęby, urode, figure i kase [emoji23][emoji23][emoji23]
Kochane bobo [emoji7]
Kochane i jakie chciane... [emoji28] A ząbki lecą.
Walczymy o te dzieci w każdej minucie ich życia, A one co?!?!?
Ale dziewczyny nie martwcie się, nie każdemu tak ząbki się psują.
To ja wyglodalam jak potwór z loch nessZgadza sie. Kazdy organizm jest inny. Juz widziny to na etapie pierwszych tygodni. Jedne tulą porcelane a drugie "tylko mdli, lub nic nie jest.. Kazda z nas jest inna. Kazda ciaza jest inna. To samo po. Jedne będą wyglądały jak lasencje przed a drugie (w tym zapewne ja) jak potwory z Loch ness [emoji23][emoji23][emoji23]
Przybij piątkę! Tez tak będę wyglądaćZgadza sie. Kazdy organizm jest inny. Juz widziny to na etapie pierwszych tygodni. Jedne tulą porcelane a drugie "tylko mdli, lub nic nie jest.. Kazda z nas jest inna. Kazda ciaza jest inna. To samo po. Jedne będą wyglądały jak lasencje przed a drugie (w tym zapewne ja) jak potwory z Loch ness [emoji23][emoji23][emoji23]
Przybij piątkę! Tez tak będę wyglądać![]()
No i super że jesteśmy jakie jesteśmy. Lekko sie jedynie podmalujemy żeby sie dzidzia nie wystraszyła i tadammm mamusia pełną masą [emoji6][emoji14][emoji7][emoji41]To ja wyglodalam jak potwór z loch ness