Malinkaa123
Fanka BB :)
@justyna9407 Ale mnie pocieszylaś, dzięki:-) ja wczoraj miałam usg według OM 8+5 według usg 9+0 I bicie serduszka było 185 i się trochę wystraszyłam chociaż gin mówiła że wszystko dobrze 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mi wcale nie mierzyli tętna płodu, Może na prenatalnych zmierzą.Hejczy mialyscie mierzone jakie tętno płodu miały Wasze dzieciaczki w 7,8 i 9 tygodniu ciazy? Wyczytałam że ok do 10 tygodnia jest najwyższe i może dojść nawet do 185-200 uderzeń na minutę? A później maleje.. mialyscie tak ?
Hejczy mialyscie mierzone jakie tętno płodu miały Wasze dzieciaczki w 7,8 i 9 tygodniu ciazy? Wyczytałam że ok do 10 tygodnia jest najwyższe i może dojść nawet do 185-200 uderzeń na minutę? A później maleje.. mialyscie tak ?
Tydzień temu też miałam 165 a wczoraj 185 i się trochę wystraszyłam:-) jak tu nie zwariować![]()
Hej! U mnie w 9t tetno 185 i też się nieco bałam, ale już w 12t unormowało się do 166Hejczy mialyscie mierzone jakie tętno płodu miały Wasze dzieciaczki w 7,8 i 9 tygodniu ciazy? Wyczytałam że ok do 10 tygodnia jest najwyższe i może dojść nawet do 185-200 uderzeń na minutę? A później maleje.. mialyscie tak ?
u mnie w 7tc było "tylko" 130 a na kolejnych badaniach to nawet nie mówili ile ma, tylko dawali posłuchać przez chwilkę.U mnie w 9 tygodniu tętno płodu wynosiło 181 uderzeń na minutę i lekarz mówił, że jak najbardziej w porządku jest![]()