Malinkaa123
Fanka BB :)
A
Ile jesteś tygodni według OM ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg om 11 tc i 1 dzien, a wg daty zaplodnienia 9 tc i 6 dzien, jutro wyskoczy 10 tydzienA
A co mówi lekarz ? Zgadza się wielkość płodu z datą ostatniej miesiączki? I czy zgadzają się wymiary dziecka z odpowiednim tygodniem ?Wg om 11 tc i 1 dzien, a wg daty zaplodnienia 9 tc i 6 dzien, jutro wyskoczy 10 tydzien
Zapytal tylko jaki duzy urodzil sie moj starszy syn i powiedzial, ze dzidzius tez duzy nie bedzie. Nic wiecej nie mowil. A jak bylam 28.06 to powiedzialam, ze ladnie podrosl 3 mm, a on, ze takie ludziki szybko rosnaA co mówi lekarz ? Zgadza się wielkość płodu z datą ostatniej miesiączki? I czy zgadzają się wymiary dziecka z odpowiednim tygodniem ?
Zobaczymy 12.07@Inesslo29 no może taka Twoja natura, ale skoro gin nie mówi że jest źle to może nie nakręcaj i nie denerwuj się bo to również szkodzi. Najważniejsze że dobrze się rozwija .
@agatka_ok Gratulacje:-) co do seksu to na początku nie miałam ochoty, a ogólnie to i tak mam zakaz od ginki od samego początku że względu na moje wcześniejsze problemy więc jakoś wytrzumuje, tylko również szkoda mi mojego męża...:-) A co do Ciebie, czy ochota wróci to nie wiem![]()
Nie no oczywiście nie zostawiam go "na lodzie", a może powinnam powiedzieć "głodzie"Moj ginek mowi ze organ nieuzywany zanika. I po intensywnym okresie starań w okresie tym bardziej letnim poleca..lody
Bo pozniej nam sie zachce a tam.. nie bedzie do czego wracac hahaha
, żeby nie uciekł hehe