Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no oczywiście nie zostawiam go "na lodzie", a może powinnam powiedzieć "głodzie", żeby nie uciekł hehe
.
o kurde to chyba gorzej w tą stronęHahahaha na lodzie lepiej nie zostawiaćco najwyzej z lodem hahaha
Ja o dziwo od poczatku mam "ciśnienie" jak w owu. Normalnie non stop.bym mogla i chciala tyle ze nie mogla bo krwiak wiec nici z tego.
Juz sie wchłonal ladnie ale jeszvze sie boimy.
Ja zrobilam sobie "próbny" bez pomocy meza to po orgazmie myslalam ze mi jajnik rozwala- tez jak na owu. Wiec narazie sie boje cos wiecej

A co Ci wyszło po luteinie ?Cofnęła mi się dziś data z 29 stycznia na 23 poródbobasek ma już 4,12 cm, według usg 10+5, nie wiem o co tu chodzi, bo według misiączki 10+2 ale gin powiedział, że może być 7 dni różnicy. Muszę się podleczyc po tej Luteinie dopochwowej, Tantum Rosa i Clotrimazolum. Która z was stosowała i wszystko skończyło się ok? Znaczy, że dzidzi nie zaszkodziło?
Cofnęła mi się dziś data z 29 stycznia na 23 poródbobasek ma już 4,12 cm, według usg 10+5, nie wiem o co tu chodzi, bo według misiączki 10+2 ale gin powiedział, że może być 7 dni różnicy. Muszę się podleczyc po tej Luteinie dopochwowej, Tantum Rosa i Clotrimazolum. Która z was stosowała i wszystko skończyło się ok? Znaczy, że dzidzi nie zaszkodziło?
Tak mnie wszystko na dole szczypało, że siedzieć nie umiałam. Po odstawieniu Luteiny dośrodkowej, mam teraz pod język. Słabsza dawka i już to czuję, bo powróciły czasami słabe pobolewania podbrzusza, ale to może bobasek się rozpycha. W końcu tak szybko rośnieA co Ci wyszło po luteinie ?
Nie znam jeszcze.. Tydzen 13@Karola1322 A znasz już płeć ? W którym tygodniu jesteś?:-)
@marta021993 też czekam na to łaskotanie, ale ja dopiero 10+3 więc jeszcze trochę poczekam :-)