reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja w swoim mcu sie staralam ostro. Dlatego sie nie udalo. Czekałam juz generalnie na kolejną @ zeby znowu tabsy anty brac ktore kupiłam na nastepny cykl
Przestałam monity usg liczenie clo testy itp. Koniec.
No i seksik 4 dni po @ w wielkanoc i tadaaaam w 7dc hehe
Gdzieś czytałam, że najłatwiej zachodzi się w ciążę w miesiącu swoich urodzin. U mnie faktycznie dwa razy tak się stało. Poszło bez wysiłku, wręcz jestem zaskoczona. Pierwsza ciąża (która ma już 8 lat) to był jednorazowy strzał na cały miesiąc grubo przed owulacją, a obecna, grubo po owulacji :D czyli dzieciaki niewystarane.
Ma któraś tak jak ja?

reklama
reklama
Z tym bólem głowy mam tak samo;( to jest gorsze niż mdłości i wymioty, w piątek nie dałam rady wytrwać do końca pracy;( Spać przez to też nie mogę i wczoraj z wyczerpania i bezsilności wzięłam jedną tabletkę apapu;( czy też się posiłkowałaś tabletkami?
Zażywam tabletki apapu jeśli już czuję, że nie dam rady. Staram się wytrzymywać. Położnik ze szpitala z którym konsultował mój M czy mogę zażyć antybiotyk, który przepisała mi rodzinna, powiedział, aby brać jak najmiej tabletek nawet apapów na ból głowy, a tym bardziej zakazał mi tego antybiotyku na pęcherz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry