Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej mamusie. Bylam wczoraj u lekarza, chyba bede musiala od Was uciekac. Termin mi wyliczyl na 1.02.2020.
Ja miałam ostatnio termin na 31.12.19 i się nigdzie stąd nie ruszam [emoji12]
Mnie od kilku dni na słodkie bierze mimo ze przez pierwsze 4msc o słodkim mowy nie było. Póki co lekarze twierdza ze dziewczynka.Dziewczyny A na co macie apetyt i co będziecie miały? Zobaczymy czy się sprawdza apetyt na płeć:-)
Ja tak samo do końca 3-go miesiąca słodkie mogło nie istnieć . Teraz zaczyna mi smakować . I tez prawdopodobnie dziewczynkaMnie od kilku dni na słodkie bierze mimo ze przez pierwsze 4msc o słodkim mowy nie było. Póki co lekarze twierdza ze dziewczynka.
Mnie od kilku dni na słodkie bierze mimo ze przez pierwsze 4msc o słodkim mowy nie było. Póki co lekarze twierdza ze dziewczynka.
Ja kolejny raz ugotowałam duży garnek kapuśniaku na kiszonej kapuście i się nim zajadamDziewczyny A na co macie apetyt i co będziecie miały? Zobaczymy czy się sprawdza apetyt na płeć:-)