reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]:( jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(

Dziewczyny od jakiegoś czasu "męczę" się z dziwnym uczuciem w brzuchu - jakoś od 11tc. Otóż na wysokości pępka, a czasami nad nim po przebudzeniu mam takie dziwne uczucie jakby mnie ktoś gilgotał i przy wstawaniu automatycznie pochylam się lekko do przodu (taki automatyczny odruch jak przy unikaniu gilgotania). Pojawia sie to tylko rano po spaniu i takie gilgotanie mam może ze dwa razy. Ma lub miała któraś z Was coś podobnego? Nie wydaje mi się żeby to były skurcze, bo powtarzałyby się pewnie co jakiś czas przez cały dzień, ale dla swojego spokoju pojde dzisiaj do apteki po magnez.

Mówiłam o tym mojemu lekarzowi na ostatniej wizycie i od razu mnie zbadał i wszystko bylo okej (szyjka długa i zamknięta) , ale w sumie nie powiedział od czego to może być.

Dziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]:( jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
W ciazy mozna lactulosa oraz czopki glicerynowe, z doświadczenia wsrod pacjentów polecam te 2 g :)

Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?
20190717_110901.jpg

reklama
Ja mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Ej sorrki mam tabelkę taką
Ja mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Sorrki mam jeszcze taką tabelkę
Gratulacje!;) Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...
Nie sorrki mam tabelkę taką jeszcze gdzie jest wszystko opisane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry