Marchewka84
Fanka BB :)
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".
Super, gratulacjeJuż po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".
Super, gratulacjeJuż po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
W ciazy mozna lactulosa oraz czopki glicerynowe, z doświadczenia wsrod pacjentów polecam te 2 gDziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
Dziewczyny czy bierzecie magnez A jeśli tak to jaki ? I czy bierzecie na własną rękę czy lekarz wam zlecił? Biorę Femibion itp ale zapomniałam o magnezie A gin nic nie mówił. :-) ja jadę na genetyczne, trzymajcie kciuki![]()
Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?Zobacz załącznik 999277
Gratulacje!Mam opis z usg genetycznego. Dziewczyny czy uważacie że jest ok ?Zobacz załącznik 999277
Ja mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...Gratulacje!Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...
Ej sorrki mam tabelkę takąJa mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Sorrki mam jeszcze taką tabelkęJa mam w opisie tylko napisane PIV przewodu zylnego 1,07 ale nie wiem zupełnie o co chodzi...
Nie sorrki mam tabelkę taką jeszcze gdzie jest wszystko opisaneGratulacje!Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...