Kasik1p3
Fanka BB :)
Kurczę coś mi się zawiesilo i tyle razy to samo piszęEj sorrki mam tabelkę taką
Sorrki mam jeszcze taką tabelkę
Nie sorrki mam tabelkę taką jeszcze gdzie jest wszystko opisane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę coś mi się zawiesilo i tyle razy to samo piszęEj sorrki mam tabelkę taką
Sorrki mam jeszcze taką tabelkę
Nie sorrki mam tabelkę taką jeszcze gdzie jest wszystko opisane
Dziękuję:-) jutro odbieram wyniki testu PAPPA chociaż ich statystyk i tak nie będę brała do siebie :-)Ryzyko po usg masz w huk skorygowane [emoji1] wiec nic tylko sie cieszyć. Opisowke tez masz więc jest suuuperr
Gratuluje [emoji4]
Jak widać co poradnia to inaczej. Mi nic nie tlumaczono, byłam tylko chwilę i później dostałam opis. A Kasik1p3 nawet ma opis położenia łożyska, wód płodowych itp.Gratulacje!Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...

No w końcu mam wyniki pappy. Nie umiem w pełni interpretować, dowiem się jutro na usg, póki co widzę że zarówno wolne beta-HCG jak i pappę mam zaniżoną. Robiłam w 12w0 i mam:
wolne beta-HCG 27,07 lU/l mediana 39,33
pappa 2,10 l/Ul mediana 2,6
Leżę w szpitalu i napomniałam lekarzowi, że mam zatwardzenie, kazał mi kupić właśnie Lactulosum i brać 3x dziennie po 1 łyżce do zupy. Przy okazji biorę nospę i Luteinę, także sama decyduj.Dziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
Leżę w szpitalu i napomniałam lekarzowi, że mam zatwardzenie, kazał mi kupić właśnie Lactulosum i brać 3x dziennie po 1 łyżce do zupy. Przy okazji biorę nospę i Luteinę, także sama decyduj.
Plamienia ustępują, blakną. To dopiero 12 + 3 myślałam, że pójdę jutro do domu, teraz to nie wiadomo. Odwołałam swój własny ślub, gości, dobija mnie to wszystko. Narzeczony mówi, żebym wszystko olała i się tak nie martwiła. Może i ma rację, będzie co będzie...