reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
15633650674254786420208221547119.jpg

Gratulacje!;) Mam pytanko do dziewczyn ktore juz mialy prenatalne- czy u was tez jak u Malinkaa123 był badany i opisany przewód żylny? U mnie tylko tętno i zastanawiam się od czego to zalezy...
Jak widać co poradnia to inaczej. Mi nic nie tlumaczono, byłam tylko chwilę i później dostałam opis. A Kasik1p3 nawet ma opis położenia łożyska, wód płodowych itp. :-) :)

No w końcu mam wyniki pappy. Nie umiem w pełni interpretować, dowiem się jutro na usg, póki co widzę że zarówno wolne beta-HCG jak i pappę mam zaniżoną. Robiłam w 12w0 i mam:

wolne beta-HCG 27,07 lU/l mediana 39,33
pappa 2,10 l/Ul mediana 2,6

Nic nie widzisz i nic sie nie dopatruj [emoji1]
Najwazniejsze jest USG dzidzi. Papa jest głupia
No w końcu mam wyniki pappy. Nie umiem w pełni interpretować, dowiem się jutro na usg, póki co widzę że zarówno wolne beta-HCG jak i pappę mam zaniżoną. Robiłam w 12w0 i mam:

wolne beta-HCG 27,07 lU/l mediana 39,33
pappa 2,10 l/Ul mediana 2,6

Dziewczyny, tak z innej paki. Myślicie ze mogę na własną rękę zacząć brać laktuloze na zaparcia? Czytałam, że jest bezpieczna. Czy lepiej zadzwonić do gina? Wizyta za 3 tyg dopiero i się zastanawiam. Męczy mnie to już [emoji37]:( jak się uda raz w tygodniu to jest dobrze ;(
Leżę w szpitalu i napomniałam lekarzowi, że mam zatwardzenie, kazał mi kupić właśnie Lactulosum i brać 3x dziennie po 1 łyżce do zupy. Przy okazji biorę nospę i Luteinę, także sama decyduj.

reklama
Jutro mam być badana co tam słychać, a dziś od rana boli mnie brzuch, nawet nospa nie pomaga, ale zażyłam ten lek na zatwardzenie Lacyulosum 1 łyżkę na czczo, a tam pisze, że na początku leczenia mogą wystąpić bóle brzucha, tylko, że mnie boli jak na @ :sad: Plamienia ustępują, blakną. To dopiero 12 + 3 myślałam, że pójdę jutro do domu, teraz to nie wiadomo. Odwołałam swój własny ślub, gości, dobija mnie to wszystko. Narzeczony mówi, żebym wszystko olała i się tak nie martwiła. Może i ma rację, będzie co będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry