Zgadza sie tylko karta ciąży
Moja dr potrzebowała tylko kartę ciąży bo spisywala informacje z niej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja dr potrzebowała tylko kartę ciąży bo spisywala informacje z niej
Ode mnie nic nie chcieli.Dziewczyny czy na usg genertczne trzeba zabrać ze sobą jakieś wyniki czy coś tego typu? Nigdy nie miałam tych badań A jutro jadę i teraz tak się zastanawiam:-)
Ja nie miałam, ale może na połówkowym zrobią. Mi badali dodatkowo krew na "łożyskowy czynnik wzrostu".Dziewczyny a czy któraś z Was miała robione badanie AFP - robi się je od 16 tygodnia. Jeśli tak to jaki miałyście wynik.

Ja zazywam magnez 3x2 nie mialam żadnych problemów, skurcz, lecz teraz jest to w standardzie. Kolezanka bieze 1x dziennie.Dziewczyny czy bierzecie magnez A jeśli tak to jaki ? I czy bierzecie na własną rękę czy lekarz wam zlecił? Biorę Femibion itp ale zapomniałam o magnezie A gin nic nie mówił. :-) ja jadę na genetyczne, trzymajcie kciuki![]()
Już po genetycznych, wszystko chyba ok. Na 70% chłopczyk. NT 1,4 to chyba dobrze?
Ja zazywam magnez 3x2 nie mialam żadnych problemów, skurcz, lecz teraz jest to w standardzie. Kolezanka bieze 1x dziennie.
Dziękuję ❤Takgratuluję chłopczyka![emoji170]