reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
To luknij na moje.
Na start 1:163 po usg 1:817
Niftypro na zalaczonym obrazku
Screenshot_20190715-231235_Gallery.jpeg

@Zybulowa @Alex811
Oni nas próbują tym wiekiem dobić. Ciule jedne. Niepotrzebnie tylko stresują.
Wyniki masz super Zybulowa :)
U mnie tez po samym usg już skorygowano. Ale i tak patrząc na te cyferki a nifty to w huk różnica
Alex glowa do gory

Dziewczyny, znowu jestem w szpitalu. Przyszłam o północy z krwawieniem. W usg widać mały krwiak. Tak na moje oko bardzo nisko, pod dzieckiem, doktor był jakiś milczący. Mam leżeć, a ja 27 biorę ślub, ryczeć mi się chce.

Niestresuj sie nie potrzebnie. Bo sobie tylko szkodzisz. Jestes pod opieką lekarzy to najwwzniejsze. Lepsze to niż dumanie w domku. Wierze ze wszystko bedzie dobrze [emoji110][emoji4] nie pierwsza i nie ostatnia masz krwiaczka, a wszystko dobrze sie wchlonelo. Teraz odpoczywaj
Dziewczyny, znowu jestem w szpitalu. Przyszłam o północy z krwawieniem. W usg widać mały krwiak. Tak na moje oko bardzo nisko, pod dzieckiem, doktor był jakiś milczący. Mam leżeć, a ja 27 biorę ślub, ryczeć mi się chce.

reklama
Ale to jeszcze nic nie znaczy. Nie rycz głupia [emoji12]
Te ich statystyki porypane powinny byc prawnie zakazane !!!
Jakby qurfaś kazda miała chociaz dofinansowanie do niftypro to ile to by nerw zaoszczedziło. Ale debile nie zrobią tego bo ma 500+ 300+ 1000+ by brakło, i takie wykrywanie im nie na reke bo antypartyjne.
Mam nadzieje ze wroci cos barfziej lewicowego, bardziej przychylnie spojrzą wtedy na in vitro na genetyczne badania itp.
Ja akurat zrobilam Niftypro i nichce przez to czuć sie lepsza bo juz mam spokoj. Kazdy powinien miec ten spokój serducha w oczekiwaniu na maluszka
Alex nie rycz i nie przejmuj sie. Zobavz laseczki mialy po 1:50 1:16 nawet i po amino zdrowe. Pamietaj to tylko statystyka a nt tez o niczym jeszcze nie swiadczy. Pamietaj ze z nt wysokiego to jakies 50% chorob i 50% zdrowych. Czyli znowu statystyka.
Ja od wczoraj non stop ryczę to moje ryzyko jest mega wysokie.Skorygowane też mam poniżej 300.
Jeszcze tydzień czekać na wynik krwi.
NT też wysokie dlatego taki wynik.Mam dość.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry