reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
A jak wygląda u Was sprawa z ciśnieniem i pulsem?:-))
Ja aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowy :sad:
No a jak to jest u was?

Ja aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowy :sad:
Dorzucam jeszcze do tego częste arytmie serca. Lekarstw nie biorę, staram się dobrze odżywiać...
No a jak to jest u was?

No a jak to jest u was?
Ja mam zwykle niskie ciśnienie. Podwyższa mi się zwykle u lekarza i wtedy mam idealne ;) Dziś pod wieczór też zaczęła mnie boleć głowa, a już od jakichś 4 dni mnie nie bolała, bo wcześniej to miałam migrenę prawie 2 tygodnie. Zmierzyłam właśnie ciśnienie i mam 107/71. Może głowa mnie boli ze zmęczenia, bo miałam przez kilka dni dużo pracy.

Ja mam ciśnienie 148/77 już dzwoniłam do mojego gin bo pomimo, że biorę Luteinę plamię tak dosyć. Jutro mam przyjść na wizytę do niego, będzie mnie badał, bo nie powinnam plamić, czy aby na pewno wszytko w porządku :sad:

reklama
Ja mam ogólnie niskie ciśnienie A na wizycie idealne. Tylko puls mam ok 100 dlatego pytam jak u Was z pulsem. :-) w środę genetyczne usg już się zaczynam trochę bać:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry