Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowyA jak wygląda u Was sprawa z ciśnieniem i pulsem?:-))
Ja aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowy
Dorzucam jeszcze do tego częste arytmie serca. Lekarstw nie biorę, staram się dobrze odżywiać...
No a jak to jest u was?
A w jakim jesteś wieku ?Za tydzień wynik z krwi.Zobacz załącznik 998644
38 latA w jakim jesteś wieku ?
Myślę że ryzykojest zwiększone przez wiek glównie.38 lat
Ja mam zwykle niskie ciśnienie. Podwyższa mi się zwykle u lekarza i wtedy mam idealneJa aż się boję mierzyć, bo przed ciążą miałam nadciśnienie 140/96. Niestety zazwyczaj takie, staram się pilnować i dobrze odżywiać, ale nie mogę się czasami powstrzymać od McD itp. uwielbiam smażone i nie zdrowe jedzenie. Stres też mi podnosi ciśnienie na dłużej. A to wszystko szkodzi dziecku. Właśnie zaczyna boleć mnie głowa i aż się boję mierzyć ciśnienie, bo zawsze z niego mam bóle głowy
No a jak to jest u was?