• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Pisz zaraz jak będziesz po badaniu.

Ja jak chce mi się kichać, to chwytam się za nos między oczami i pomaga.
Ale wiecie co, mam problem z mega zaparciami :unsure:
Ja tez miałam i pomogła mi taka mieszanka: jogurt naturalny, otręby, śliwki suszone, morele suszone. Wszystko razem mieszkałam i co dzień na sniadanie przez Ok 2 tyg. I się unormowało :) śliwki i morele wcześniej kroiłam na małe kawałki

Ja jestem po 3cc.Odczuwam ciągnięcia w okolicach blizny.Wcześniej nie miałam problemów z rozchodzeniem blizny,mimo że syn urodził się z wagą 4060g.Trzeba poprostu być bardziej czujnym i sprawdzać co jakiś czas.Mam nadzieję,że damy rady bez problemowo donosić.
Ja dzisiaj mam wizyte u swojej lekarki a na 19:00 prenatalne. Całą noc nie mogłam spać.Świruje,żeby tylko wszystko było dobrze.Jestem po 2 stratach,dlatego panikuje w byle powodu.Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas.
Trzymam kciuki:)Na pewno wszystko będzie dobrze:)

Kupiłam jakiś czas temu detektor tętna płodu i chciałabym codziennie sprawdzać czy wszystko jest dobrze. Ale sama siebie powstrzymuję i sprawdzam tętno tak dwa razy w tygodniu. Myślicie, że ma on jakiś zły wpływ na dziecko? Nie znalazłam żadnych informacji jak czesto można go stosować.

Kupiłam jakiś czas temu detektor tętna płodu i chciałabym codziennie sprawdzać czy wszystko jest dobrze. Ale sama siebie powstrzymuję i sprawdzam tętno tak dwa razy w tygodniu. Myślicie, że ma on jakiś zły wpływ na dziecko? Nie znalazłam żadnych informacji jak czesto można go stosować.
W sumie to nie pomogę bo nie wiem, sama się zastanawiałam nad jego kupnem no ale w sumie jeszcze "trochę" i poczujemy ruchy :-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry