reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Pisz zaraz jak będziesz po badaniu.

Ja jak chce mi się kichać, to chwytam się za nos między oczami i pomaga.
Ale wiecie co, mam problem z mega zaparciami :unsure:
Ja tez miałam i pomogła mi taka mieszanka: jogurt naturalny, otręby, śliwki suszone, morele suszone. Wszystko razem mieszkałam i co dzień na sniadanie przez Ok 2 tyg. I się unormowało :) śliwki i morele wcześniej kroiłam na małe kawałki

Ja jestem po 3cc.Odczuwam ciągnięcia w okolicach blizny.Wcześniej nie miałam problemów z rozchodzeniem blizny,mimo że syn urodził się z wagą 4060g.Trzeba poprostu być bardziej czujnym i sprawdzać co jakiś czas.Mam nadzieję,że damy rady bez problemowo donosić.
Ja dzisiaj mam wizyte u swojej lekarki a na 19:00 prenatalne. Całą noc nie mogłam spać.Świruje,żeby tylko wszystko było dobrze.Jestem po 2 stratach,dlatego panikuje w byle powodu.Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas.
Trzymam kciuki:)Na pewno wszystko będzie dobrze:)

Kupiłam jakiś czas temu detektor tętna płodu i chciałabym codziennie sprawdzać czy wszystko jest dobrze. Ale sama siebie powstrzymuję i sprawdzam tętno tak dwa razy w tygodniu. Myślicie, że ma on jakiś zły wpływ na dziecko? Nie znalazłam żadnych informacji jak czesto można go stosować.

Kupiłam jakiś czas temu detektor tętna płodu i chciałabym codziennie sprawdzać czy wszystko jest dobrze. Ale sama siebie powstrzymuję i sprawdzam tętno tak dwa razy w tygodniu. Myślicie, że ma on jakiś zły wpływ na dziecko? Nie znalazłam żadnych informacji jak czesto można go stosować.
W sumie to nie pomogę bo nie wiem, sama się zastanawiałam nad jego kupnem no ale w sumie jeszcze "trochę" i poczujemy ruchy :-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry