Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Cię doskonale rozumiem, liczę na chłopaka i tak się nastawiłam że boję się poznać płeć. Ale przecież wiadomo, że będziemy kochać tak samo, a można być rozczarowanym że się małe marzenie nie spełniło...Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zazdroszczę tym którym udało się ustrzelić dziewczynkę.
Córeczka od zawsze była moim marzeniem, a będzie 3chłopak.Tak trudno mi się z tym pogodzić,że aż mi wstyd.
Na poczatku to jakby pękające bombelki lub cos jak motylek w brzuchu. W pierwszej ciazy czulam w 19tc. Teraz 14+1 i czasem cos jakby.. ale wydaje mi sie ze u mnie to jeszcze nie to. Raczej jelita ;PJa dzisiaj 15t3d i mam wrażenie że coś czuję od rananie mam pewności, bo to pierwsza ciąża, ale ruchy jelit odczuwam inaczej. Dziewczyny z doświadczeniem, jak byście miały opisać gdzie się czuje te pierwsze muśnięcia? Okolice pępka, jajnika, całkiem niżej gdzie pęcherz,hmmm?
![]()
Mąż chce bardzo córkę. Syn to kalendarzowa dziewczynka dwa dni przed owu [emoji23] a teraz dzień po owu. ZobaczymyGratuluję wszystkim udanych wizyt i zazdroszczę tym którym udało się ustrzelić dziewczynkę.
Córeczka od zawsze była moim marzeniem, a będzie 3chłopak.Tak trudno mi się z tym pogodzić,że aż mi wstyd.
Ja dziś 16+2 i ruchy maleństwa są już wyraźne. Nie da się tego z niczym pomylićDziewczyny mam pytanie u mnie 15 +3 tc i to druga ciąża czujecie już ruchy dziecka? No bo ja myślałam że tak ale ty chyba jelita były.
CudownySynek 6.10cm [emoji170] wszystko na swoim miejscu.
Dostalam dalej do brania dupka, zapisała mi jodid chodziaz za 2 dni endokrynolog.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4Zobacz załącznik 999757
Zawsze mam racje [emoji6][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]No to tak jak mówisz, jakby 1 :-) no miałaś rację:-)
Miedzy łonowym a pępkiem. Ale w srodku. Ciężko sprecyzowaxJa dzisiaj 15t3d i mam wrażenie że coś czuję od rananie mam pewności, bo to pierwsza ciąża, ale ruchy jelit odczuwam inaczej. Dziewczyny z doświadczeniem, jak byście miały opisać gdzie się czuje te pierwsze muśnięcia? Okolice pępka, jajnika, całkiem niżej gdzie pęcherz,hmmm?
![]()
Ja chcialam chlopca. I jest [emoji170]Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zazdroszczę tym którym udało się ustrzelić dziewczynkę.
Na poczatku to jakby pękające bombelki lub cos jak motylek w brzuchu. W pierwszej ciazy czulam w 19tc. Teraz 14+1 i czasem cos jakby.. ale wydaje mi sie ze u mnie to jeszcze nie to. Raczej jelita ;P
Jak to @SalsaPL spisz na brzuchu? ;P [emoji16] ja to mam jakas chorą paranoje od 8 tc ze zgniote to dziecko i mecze sie na boku [emoji23][emoji23]
Ja czuję już ruchy. U mnie 15+4Dziewczyny mam pytanie u mnie 15 +3 tc i to druga ciąża czujecie już ruchy dziecka? No bo ja myślałam że tak ale ty chyba jelita były.
Miedzy łonowym a pępkiem. Ale w srodku. Ciężko sprecyzowax