Karola1322
Fanka BB :)
Na początku czułam takie banki pękające teraz tak wyraźnie jak się położę to czuć jak się rusza.. W pierwszej ciąży później czułam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synek 6.10cm [emoji170] wszystko na swoim miejscu.
Dostalam dalej do brania dupka, zapisała mi jodid chodziaz za 2 dni endokrynolog.
Ale mowila zebym sie ft3 nie przejmowala tak bardzo bo wazniejsze ft4Zobacz załącznik 999757
Gratuluję córeczki ❤Mam l4. Wszystko z dzieckiem ok. To z przemęczenia i że stresu. I mamy dziewczynkę [emoji7]Zobacz załącznik 999955
Mam l4. Wszystko z dzieckiem ok. To z przemęczenia i że stresu. I mamy dziewczynkę [emoji7]Zobacz załącznik 999955
Gratulacje! Teraz odpoczywaj [emoji4]Mam l4. Wszystko z dzieckiem ok. To z przemęczenia i że stresu. I mamy dziewczynkę [emoji7]Zobacz załącznik 999955
Gratuluje córeczkiMam l4. Wszystko z dzieckiem ok. To z przemęczenia i że stresu. I mamy dziewczynkę [emoji7]Zobacz załącznik 999955