reklama

Styczniowe mamy 2020

Dzisiaj zaczynam 16tc [emoji7] wczoraj pod wieczór miałam takie dziwne uczucie w brzuchu: takie leciutkie bulgotanie na środku - od lewej strony do prawej i od razu na odwrót z prawej do lewej i to nie były gazy. Wydaje mi się że to juz chyba dzidzia. Czy to właśnie tak te pierwsze "ruchy" sie objawiają?

reklama
Dzisiaj zaczynam 16tc [emoji7] wczoraj pod wieczór miałam takie dziwne uczucie w brzuchu: takie leciutkie bulgotanie na środku - od lewej strony do prawej i od razu na odwrót z prawej do lewej i to nie były gazy. Wydaje mi się że to juz chyba dzidzia. Czy to właśnie tak te pierwsze "ruchy" sie objawiają?

U mnie zazwyczaj jedno miejsce a jak już zmienia położenie to czuć mocniej:) wcześniej była po prawej, tam było twardo i tam znajdowałam tętno, dziś na środku jak jakieś 1,5tyg temu:), lewej strony chyba nie lubi :D

Ja czuję takie delikatne łaskotanie, jakby ktoś mnie od środka palcem smyrał ;) cały czas w jednym miejscu, z boku, blisko lewego jajnika. Dzisiaj od rana i wczoraj wieczorem to uczucie przypomina jakby delikatny prąd przechodził tuż pod skórą :) dzisiaj 16+4

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry