Malinkaa123
Fanka BB :)
Ja pije 1, góra 2 rozpuszczalne:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jesteśmy teraz nocne sowyja w nocy muszę przegryźć banana bo jak te 8-9h snu nic nie jem to rano na przywitanie mdłości i zwrot śniadania
Na codzien noszę 75D a teraz kupiłam 85Eale już ledwo w nim mogę oddychaćprzed caza ważyłam 62 po drodze przez te wymioty zeszłam do 59 ale brzuszek się powiększa, czuję że przez to nic nie robienie po prostu straciłam mięśnie.
Miałyście robiona cytologię? Bo ni mogłam w szukajce znaleźć, mi wyszły złe wyniki.i dostałam macmiror 500 na liczne stany zapalne.
O płci się dowiedziałam już w 12 tv na prenatalnych ale to wszystko zależy od sprzętu usg w niektórych placówkach naprawdę.maja jeszcze stare sprzęty i trzeba cierpliwie czekaćja jeszcze nic nie kupiłam! Na razie się tak kiepsko czuję że myślę tylko o tym żeby te wymioty przeszły potem będę myśleć o ubrankach i gadżetach
![]()
Dziewczyny jak u was z piciem kawy w ciąży? Pijecie? Mnie na początku całkiem od niej odrzuciło ale teraz ciągnie jak cholercia... Staram się raczej nie pić ale czasami muszę poprostu :-) Poza tym pomaga mi na moje bóle głowy. W krytycznym momencie dopiero sięgam po apap. Nie piję jednak więcej niż jedną słabą z mlekiem dziennie. Niby czytam że dawka dozwolona ale i tak wyrzuty sumienia są...
Ja bym nie ryzykowala z energetykami w ciąży. Nawet jeśli ilosc kofeiny jest dozwolona w puszce to tam jest jeszcze konska dawka tauryny, masa cukru i innych substancji :/Mnie do kawy nie ciagnie. Chociaż co kilka dni czuje jej zapach.. takiej świezo mielonej mmm [emoji4][emoji4][emoji4] ale po kawie.. mnie pędzi wiec odpuscilam
Za to pozwalam sobie na tigera rano na rozbudzenie. Do 3 szt dziennie bezpiecznie mozna jesli chodzi o ilosc koffeiny.
Kawy tez możesz pic do 3 filizanek.
Ja pije 1, góra 2 rozpuszczalne:-)
wczoraj byłam u ginekologa i wyszło że mam za duże tsh :/ myślałam że jestem w normie ale dla ciężarnych jest inna, max 2,5 a ja prawie 4 miałam muszę powtórzyć badania i jak będzie ciale tak samo to leki. może też dlatego tak tyje też nagle :/ bierze któraś z was leki na tarczyce? jak to ogólnie wygląda?
ogólnie miałam wszystko ok waga ladna włosy wszystko jakiś ponad msc temu tak się wszystko zaczęło mi sypać ale myślałam że uroki ciąży w zeszłym tyg robiłam badania i bum. trochę się stresuję teraz :/ że coś się może złego staćKochana to pędem do endokrynologa nie zostawiaj tego! Tarczyca nieleczona w ciąży może sporo namieszać, a prędzej w ciąży robiłaś tsh i było dobre ? Ja mam niedoczynność i guzki tarczycy i co miesiąc muszę badać TSH na całe szczęście mam 1.5 i na razie dawki nie zwiekszylam (letrox 75) ale często w ciąży endokrynologa na podstawie badań zwiększa dawke tarczyca reguluje metabolizm a wiadomo że teraz dzidzia wysysa energie :-) często właśnie przy zbyt wysokim TSH kobiety w ogóle nie mogą zajść w ciążę
ogólnie miałam wszystko ok waga ladna włosy wszystko jakiś ponad msc temu tak się wszystko zaczęło mi sypać ale myślałam że uroki ciąży w zeszłym tyg robiłam badania i bum. trochę się stresuję teraz :/ że coś się może złego stać
Ja bym nie ryzykowala z energetykami w ciąży. Nawet jeśli ilosc kofeiny jest dozwolona w puszce to tam jest jeszcze konska dawka tauryny, masa cukru i innych substancji :/