Aguara
Fanka BB :)
polowkowe najlepiej robić 18-22 najlepiej podobno. ja idę dziś 19+3
To pochwal się po powrocie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
polowkowe najlepiej robić 18-22 najlepiej podobno. ja idę dziś 19+3
Od 17 lipcano jaja sobie robi. A ile na to czasu miala?
Masakra jak jakaś katastrofa normalnie [emoji3525]Mój facet jeździ po okolicznych wsiach i szuka wody. Dramat. Patrzcie jak wygląda u mnie dział wody Auchan. Jak któraś z was jest na trasie rzeki ścieków to polecam już robić zapas, bo potem was ludzie zadepczą staranują i nie będą patrzeć na ciążę. Niby rano była dostawa, a niby już po 2 wózki znów wywozili. Zobacz załącznik 1015764
A który masz tc?26 cm 330g [emoji170] sliczne profilowe foto synka [emoji7][emoji7][emoji7] Zobacz załącznik 1015806
Niestety nie. Dla ZUSu nie jesteśmy partnerem do rozmowy i nic same tam nie załatwimy. Nawet nasz adres do korespondencji jaki ma ZUS to podaje lub zmienia pracodawca. Dlatego dziewczyny jeśli przeprowadzałyście się to trzeba złożyć u samego pracodawcy oficjalne pismo z prośbą o zmianę adresu w ZUS. Pracodawcy często tego nie robią i przykładowo ZUS może wysłać kasę na inny adres. Dodatkowo trzeba u lekarza też sprawdzić jaki on ma w systemie wpisany nasz adres, bo ZUS będzie nas kontrolował pod adresem na jaki będzie przypisany do L4.A nie mogę go dosłać sama albo jechać do zusu go wypełnić?
20w4d czyli po "naszemu" 21 tydzieńOd 17 lipca Masakra jak jakaś katastrofa normalnie [emoji3525]A który masz tc?
Ja miałam prenatalne w 11tc a polowkowe 20+5 tc
No kawał chłopa. Przypomnij - ma już imię? :-)
Od 17 lipca
No to ponad miesiąc. Trochę mnie zaniepokoiłaś bo ja na zwolnieniu jestem od 14 sierpnia, tego też dnia bylam poinformować zakład pracy, że już mnie raczej nie będzie, a przynajmniej do 10 września. Szefostwa nie było pojechali na wakacje. Ich "prawa ręka" się śmiała, że oni nie ogarniają totalnie tego systemu zwolniej elektronicznych i że szkoda, że nie mam w wersji papierowej.
Musi być uregulowane gdzieś prawnie, to, że pracodawca musi dostarczyć taki papier w określonym terminie, w przeciwnym przypadku prywaciarze by się mścili i nie składali dokumentów żeby zus nie płacił świadczenia.
Prsy nastwpnych zwolnieniach warto brac dodoatkowa wersje l4 pisemna i dosylac do zus..wtedy zus szybciej wyplaciZus wysyla ponaglenia..jezeli dalej pracodawca nie sklada dokumentów nalezy wystosowac pismo ze prosi siw o interwencje w tej sprawie zus i prosi o wyplacenie....
OKi dzięki za cenne informacje. Bo ja w sumie też 10 powinnam dostać pierwszą "pensję" chorobowego. A że na 10 lat pracy pierwszy raz jestem na l4 gdziekolwiek, to nie wiem co i jak.Prsy nastwpnych zwolnieniach warto brac dodoatkowa wersje l4 pisemna i dosylac do zus..wtedy zus szybciej wyplaci