Malinkaa123
Fanka BB :)
Już po wizycie. Synuś rośnie, wszystko dobrze. Prawie 370g szczęścia A dzisiaj 19+5 według OM 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Życzę Ci dużo dużo dobrego, przede wszystkim spokoju i wsparcia.@Aguara też słyszałam, że jak się chodzi i nęka prezydenta, to ponoć można coś dostać. Ciekawe ile w tym prawdy.
W obecnym jeszcze mieszkaniu jest za duży metraż żeby dostać komunalne, ale muszę się wyprowadzić szybciej niźli będę co tydzień nękać p. Prezydenta. Jak będę wynajmować, to napiszę liścik.
Świetna wiadomość, gratulacje :-)Już po wizycie. Synuś rośnie, wszystko dobrze. Prawie 370g szczęścia A dzisiaj 19+5 według OM![]()
DziękujęŚwietna wiadomość, gratulacje :-)

Waga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresuTabletkikurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego
Dzięki za info, w środę wizyta to o to wszystko zapytamWaga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresu![]()
O wagę się nie martw. Moja koleżanka,która urodziła miesiąc temu przytyła w całej ciąży 5kg. Urodziła 5 dni po terminie i z synkiem jest okejTabletkikurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego
Tabletkikurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego