reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
@Aguara też słyszałam, że jak się chodzi i nęka prezydenta, to ponoć można coś dostać. Ciekawe ile w tym prawdy.
W obecnym jeszcze mieszkaniu jest za duży metraż żeby dostać komunalne, ale muszę się wyprowadzić szybciej niźli będę co tydzień nękać p. Prezydenta. Jak będę wynajmować, to napiszę liścik.
Życzę Ci dużo dużo dobrego, przede wszystkim spokoju i wsparcia.

Tabletki :( kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego
Waga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresu :)

Waga to nic zlego, jesli ginekolog nic a nic nie wspominał ze widzi cos niepokojącego z dzieckiem to wcale sie waga nie przejmuj. Moze spytaj co ona mysli o zelazie w plynie? Robilam tez w ZOL i naszym pacjentom dawalismy bo lepiej sie przyswaja. Moim zdaniem s jest lepsze niz tabletki plus odczekanie do posiłku i brak stresu :)
Dzięki za info, w środę wizyta to o to wszystko zapytam :)

Ja przybrałam 2-2,5kg a zaczynam 24 tydzień według om a w sumie według wielkości dziecka 25 [emoji6] do tego ciągle spadała mi hemoglobina ale w końcu się zatrzymała i tutaj ginka też mówiła że w ciąży przeważnie spada około 2 całe jednostki.
Tabletki :( kurcze serio się martwie. Do tego waga ostatnio mi spadła i ogólnie na wadze przybrała niecałe 3 kg a zaczynam 23 tydzień. Boje się ze dzieje się coś złego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry