reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Aleście się rozpisały! Nie mogłam nadrobić stron! A ile śmiechu :D proponuję wydać nasz wątek w formie książki, przypuszczam, że kupowały by ciężarne :D
Mam to samo, staram się nie wychodzić z domu, bo mam wrażenie, że nie wrócę ;) Jak do sklepu muszę iść to tylko tam gdzie jest toaleta;)
Ja tak planuję wyjscie z domu, że po dotarciu na miejsce, to najpierw siku, a potem reszta i w tej reszcie z kilka razy siku, a czasami nawet sikam po sikaniu. Czasami mi się wydaje, że myślę tylko o sikaniu i ubikacjach xb
A ja mam taki obrus... w sumie nie wiem z czego on jest. Ale co wieczór wkładam go do pralki na szybkie pranie wyciągam kładę na stół. I tyle. W ogóle go nie trzeba prasować. A kupiłam go na targu za jakieś 3 dyszki. Ja podłogi myje często. Jak starcza mi sił to codziennie a jak nie to co drugi dzień. Moj średni syn ma alergie na roztocza. Kilka razy mi się dusił od kaszlu. I tężni z tego względu bardzo tego pilnuje. Dywany mam ale nie wielkie i tylko w pokojach dzieci- tylko po to żeby im ciepło w tyłek było jak bawią się na podłodze.
Jak ma alergie na roztocza, to dywany powinny być na 1 miejscu wyrzucone, a w zamian są takie kolorowe puzzle piankowe na podłogę. Idealna izolacja i kurz się tak nie zbiera.

Aleście się rozpisały! Nie mogłam nadrobić stron! A ile śmiechu :D proponuję wydać nasz wątek w formie książki, przypuszczam, że kupowały by ciężarne :D

Ja tak planuję wyjscie z domu, że po dotarciu na miejsce, to najpierw siku, a potem reszta i w tej reszcie z kilka razy siku, a czasami nawet sikam po sikaniu. Czasami mi się wydaje, że myślę tylko o sikaniu i ubikacjach xb

Jak ma alergie na roztocza, to dywany powinny być na 1 miejscu wyrzucone, a w zamian są takie kolorowe puzzle piankowe na podłogę. Idealna izolacja i kurz się tak nie zbiera.

Mieliśmy puzzle piankowe, ale u nas nie zdały egzaminu. Były poroznoszone po całym domu. Zmieniliśmy na dywany i zakupiliśmy ozonator.
Wyprowadziliśmy się z bloku do domu utrzymujemy niższa temperaturę. I od roku nie mieliśmy problemu z kaszlem. Oby to się utrzymało <3

25+6
D99EF59E-8F44-4985-B3A3-A76EEBEA1DFB.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry