Marchewka84
Fanka BB :)
Super, że mama tak oszalała na punkcie wnuczki . Moja mama zmarła 1,5 roku temuMi kolejne paczki przyszły pozamawiane przez matkę. Jej się po prostu nudzi w pracy. Xd każda z sukienek Laura założy raz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że mama tak oszalała na punkcie wnuczki . Moja mama zmarła 1,5 roku temuMi kolejne paczki przyszły pozamawiane przez matkę. Jej się po prostu nudzi w pracy. Xd każda z sukienek Laura założy raz...
Ja kupiłam łóżeczko Klupś Irene Lime. Ono jest większe niż normalne łóżeczko dziecięce, bo ma 140x70 cm. Kupiłam przez Allegro. Dość łatwo było je złożyć tylko nie było fabrycznie nawierconego jednego otworu i sami go nawierciliśmy. Później można zdjąć z niego szczebelki i zrobić łóżko dla większego dziecka, więc taki zakup starczy na 7-8 lat. Minusem było tylko to, że nie było dodanych zaślepek na śruby, ale łóżeczko będzie tak ustawione, że tych śrub w większości nie będzie widać, oprócz tych na froncie szufladyJa z kolei rozglądam się za lozeczkiem. Miałam jechać do Ikei, ale jakoś mi tym razem nie po drodze. M cały czas w rozjazdach, nie bardzo ma czas. Robiąc kolejne zamówienie w Smyku, tym razem na kocyki :-) zauważyłam że mają fajne fozexzko z tego Klupsia, z szuflada za jakieś 400 zł.
Czy ktoś ma z tej firmy łóżeczko i czy warto w smyku taki zakup zrobić?
Mój syn też się urodził 4kg. Teraz córka ale zacznę od 2Dziewczyny jaki rozmiar pieluszek jednorazowych kupujecie 1 czy 2.Moi chłopcy ur. się z wagą ponad 4kg.i zastanawiam się nad "2".Niby 3 dziecko,ale z wszystkim mam problem.Jakoś w tej ciąży mam ograniczone myślenie i nagle nic nie wiem.
Ja kupiłam łóżeczko Klupś Irene Lime. Ono jest większe niż normalne łóżeczko dziecięce, bo ma 140x70 cm. Kupiłam przez Allegro. Dość łatwo było je złożyć tylko nie było fabrycznie nawierconego jednego otworu i sami go nawierciliśmy. Później można zdjąć z niego szczebelki i zrobić łóżko dla większego dziecka, więc taki zakup starczy na 7-8 lat. Minusem było tylko to, że nie było dodanych zaślepek na śruby, ale łóżeczko będzie tak ustawione, że tych śrub w większości nie będzie widać, oprócz tych na froncie szufladyA i kosztowało 399zł + przesylka 40 zł.
Na szkole rodzenia polożna mówiła, że poród trwa między 9 a 18 godzin od pierwszych objawów. Zastanawiam się tylko czy zauważę pierwsze objawyDziewczyny ja od tygodnia czuję się jak mamuci słoń, niby dużo nie przytyłam ale czuję jak mi ten bęben rósnie jak szalony ja mam apetyt ale dużo zjeść mnie mogę bo zaraz mi wszystko podchodzi do góry a gdzie tu jeszcze się turlać 3 msc
Ja mam z kolei rozkminy takie... Że szpital w którym chciałabym rodzic jest oddalony o 80km (1.20h) drogi i teraz jako pierworodka się zastanawiam czy zdążymy czy to nie jest głupi pomysł , ale mój szpital w pobliżu to jest jedna wielka drama.. lekarz powiedział że to nie jest jak w filmach, że 15 min od skurczy i już dziecko jest, czy któraś z Was też dojeżdżała dalej do porodu?
P.s w Biedronce teraz są kocyki kliny i gadżety dla niemowlaków
Moje kondolencje. Niestety każdego z nas to czeka. Narazie cała rodzina w komplecie.Super, że mama tak oszalała na punkcie wnuczki . Moja mama zmarła 1,5 roku temua nie mogła się doczekać mojego drugiego dziecka i tez by pewnie szalała . Wiec uwierz mi trzeba to doceniać. Można by rzec ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Na pewno w szpitalu mają opis i możesz dostac jego kopię. Trudniej ze zdjęciami, bo może być tak, że masz jedyną kopię.Nie mogę znaleźć swoich wyników z rezonansulatam już od 1,5 h i lipa. Ale chyba rezonansem się opiekowała moja matka bo to za poważne badanie, które mogłabym zgubić. I zgubiła. Nie wiem czy warszawa ma odpis... Co ja pójdę do neurologa i powiem "Panie uwierz mi
mam torbiel, to nie tak że się migam przed porodem SN" XD.... Teraz to mi rezonansu nie zrobią bo w ciąży nie można absolutnie.
Ja kupilam na promocji dwie paczki po 30 szt. rozmiaru 1, tak na początek do szpitala, na parę pierwszych dni. Czekam teraz na promocję rozmiaru 2Dziewczyny jaki rozmiar pieluszek jednorazowych kupujecie 1 czy 2.Moi chłopcy ur. się z wagą ponad 4kg.i zastanawiam się nad "2".Niby 3 dziecko,ale z wszystkim mam problem.Jakoś w tej ciąży mam ograniczone myślenie i nagle nic nie wiem.
Współczuję bardzo... Moja Mama zmarła prawie 4,5 roku temu. Też marzyła o wnukach. Niestety mogła nacieszyć się moim synkiem tylko 1,5 rokuSuper, że mama tak oszalała na punkcie wnuczki . Moja mama zmarła 1,5 roku temua nie mogła się doczekać mojego drugiego dziecka i tez by pewnie szalała . Wiec uwierz mi trzeba to doceniać. Można by rzec ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia