Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam w ciąży która udało mi się odnosić młody ma 8 lat i teraz brałam jak plamilam, lekarz kazał ja odstawić i plamien praktycznie nie mam żadnych.Czy któraś z Was bierze lub brała jednocześnie luteinę i duphaston ?
A pamiętasz czy brałaś jedna po drugiej? Ja chwile plamilam, dostałam luteinę i duphaston i już nie plamie, ale biorę nadal 3 razy dziennie to i to. I biorę jedna po drugiej, łykam duphaston, a potem luteinę pod język, ale zastanawiam się czy tak powinnamJa brałam w ciąży która udało mi się odnosić młody ma 8 lat i teraz brałam jak plamilam, lekarz kazał ja odstawić i plamien praktycznie nie mam żadnych.
A pamiętasz czy brałaś jedna po drugiej? Ja chwile plamilam, dostałam luteinę i duphaston i już nie plamie, ale biorę nadal 3 razy dziennie to i to. I biorę jedna po drugiej, łykam duphaston, a potem luteinę pod język, ale zastanawiam się czy tak powinnam
Ok, rozumiemKurczę ciężko mi odp bo i wtedy i teraz brałam duphaston doustnie A luteine dowcipna...ciekawe że obie dał Ci doustne
ja rano zobacyzłam krewteraz jest ok, ale zostalam w domu. byłam na badaniu krwi tylko. po 12 mam ginekologa ...wziełam luteinę bo znalazłam jeszcze..nie wiem też czy dobrze ..
Dobrze, ze wzięłaś, ja tak miałam w sob, plamilam na brązowo wzięłam luteinę, w ndz raz zaplamilam na różowo. Pojechałam do szpitala, powiedziałam, ze na własna rękę wzięłam luteinę. Lekarz nic nie powiedział złego na to, tylko wypisał mi receptę na luteinę i duphastonja rano zobacyzłam krewteraz jest ok, ale zostalam w domu. byłam na badaniu krwi tylko. po 12 mam ginekologa ...wziełam luteinę bo znalazłam jeszcze..nie wiem też czy dobrze ..
A takim wypadku plamien, częściej będziesz odwiedzać lekarza?Dobrze, ze wzięłaś, ja tak miałam w sob, plamilam na brązowo wzięłam luteinę, w ndz raz zaplamilam na różowo. Pojechałam do szpitala, powiedziałam, ze na własna rękę wzięłam luteinę. Lekarz nic nie powiedział złego na to, tylko wypisał mi receptę na luteinę i duphaston