Ja jestem z 1 stycznia, więc zawsze byłam najstarsza

Jak byłam dzieckiem to rodzina zawsze marudziła jak miała przyjść na moje urodziny, bo wszyscy skacowani po sylwestrze. No i zawsze w szkole cukierki musiałam rozdawać po dacie moich urodzin, bo 1 wiadomo był wolny
Moja córka ma najlepiej 1 listopada

i jeszcze 2011. Fakt ,że zawsze wolne ,ale z wyprawieniem ciężko heh.
Beta ponad 500! Jestem w ciazy! Najszczęsliwsza na świecie! Dziewczyny dajcie linka do watku zamkniętego i grupy na fb, nie mogę tu wszystkiego pisać bo mój były mąż nadal szpieguje mnie w internecie, pomimo iż nie jesreśmy ze sobą już 10 lat
No i super! Wszystko dobrze się skończyło :* :*
Ja też zawsze się zastanawiam ,czy gdzieś były ,albo jego rodzinka nie szpieguje ,udało mi się przyłapać.
W życiu nie nadrobię postów to ogólnie witam nowe mamusie i trzymam kciuki za przyszłe wizyty.
Ja nie miałam czasu plus jakiś leń mnie dopadł czy coś

córka ma jutro imieniny robię jej piniatę ,wymyśliłam sobie

i jeszcze dziś muszę dwa torty jeden nie starczy bo zjem go sama

hehe
Jak zawsze waniliowe (śmietankowe) z owocami. Córka tylko takie

Wczoraj się wkurzyłam ..syn ma problem w szkole z kolegami. Jest bardzo spokojny z charakteru, aż za i robią z niego klasowego kozła ofiarnego. 3 takich. Jakiś miesiąc temu rozmawiałam z rodzicami ,ale nic nie dało to jak widać ,to poinformowałam szkołę ,zobaczymy co dalej.
Jeszcze 6 dni i wizyta ,nie mogę się doczekać i stresuje na raz. Wszystkie już praktycznie po jesteście ,a ja ciągle dupa.