reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

No nie mąż dostał opie#dol na powitanie bo się śmiał zapytać, czy dzwoniłam się zapytać, co z tym przelewem. Cały dzień jak krowie na rowie tłumaczę, że po ostatniej akcji z wypłatą, nie mam zamiaru żebrać swojej kasy. Że nie mam zaufania do tej firmy, że jutro zadzwonie na spokojnie do zus i zapytam się czy ta kasa jest, czy jej nie ma bo mi w pracy od 8-go mówią o przelewie, a przelewu brak, a do tego te ich dochodzenia więc już zgłupiałam.
To zadzwoń zadzwoń zadzwoń. No jak ktoś mi mowi 2-3 razy ze ten przelew robi to robi... Mam zadzwonić i co powiedzieć? - zdrastwujtie tawarisz, tu ukraińska mafia... mam Pani cziłałe... okup będzie kosztował Najniższa krajową...

reklama
No nie mąż dostał opie#dol na powitanie bo się śmiał zapytać, czy dzwoniłam się zapytać, co z tym przelewem. Cały dzień jak krowie na rowie tłumaczę, że po ostatniej akcji z wypłatą, nie mam zamiaru żebrać swojej kasy. Że nie mam zaufania do tej firmy, że jutro zadzwonie na spokojnie do zus i zapytam się czy ta kasa jest, czy jej nie ma bo mi w pracy od 8-go mówią o przelewie, a przelewu brak, a do tego te ich dochodzenia więc już zgłupiałam.
To zadzwoń zadzwoń zadzwoń. No jak ktoś mi mowi 2-3 razy ze ten przelew robi to robi... Mam zadzwonić i co powiedzieć? - zdrastwujtie tawarisz, tu ukraińska mafia... mam Pani cziłałe... okup będzie kosztował Najniższa krajową...
Chlopy nic nie kumaja....

Chlopy nic nie kumaja....
No jest wielce zdziwiony za co oberwał i jeszcze się dziś uwzięłam na niego XD jak był w pracy... i mnie na messangerze spamowal ze mam dzwonic. Doigrał sie. Widzial ostatnio jakie bylo napiecie i jakie zjeby dostalam ze smialam sie upomniec o kase i bylo odwracanie kota ogonem i demonizowanie mnie.

No jest wielce zdziwiony za co oberwał i jeszcze się dziś uwzięłam na niego XD jak był w pracy... i mnie na messangerze spamowal ze mam dzwonic. Doigrał sie. Widzial ostatnio jakie bylo napiecie i jakie zjeby dostalam ze smialam sie upomniec o kase i bylo odwracanie kota ogonem i demonizowanie mnie.
Moj maz pracuje po 10 godzin i sie dziwi ze sie wkurzam, plus dojazd 35 km za krk. Ps nadal go nie ma. I tak, bd jak, samotna matka... On tez tego nie kuma. Mogli se gejami zostać! Mysmy z doktorka przez moim l4 ustalily ze zostawimy chłopów i same bd wychowywać dzieci, my se nie poradzimy!? Jakto tak nawet nianka sie nie sprzyda

reklama
Do góry