Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też siedzę w domu. Brzuch mnie boli dziś tak na dole i promieniuje do pachwiny i nogi. Nie wiem może to nerwobol i mi tam mała coś uciska.
W ogóle to cały czas się boję czy dzidzia zdrowa. Lekarz mówi że wszystko jest ok ale ja i tak się boję.
Weekend, weekend po weekendziew sumie ja tam i tak nigdzie nie muszę =)
Tak klasycznie. Najważniejsze wyplukac teraz dokładnieA czy ja mam to zmyć szamponem i potem normalnie odżywka (używam jedwabiu)????
Moja dziś jest mniej ruchliwa. Ciężki dzień na Łomiankach dostałam info że sesję przekładamy na 2 listopada. Pojechalam więc z matką na działkę jej znajomej którą robi na noworodkach. Xd stwierdziła że chłopak będzie po brzuchu. Wszyscy się dziwią, że córka. Włącznie objechalismy 250 kmjutro o 14 idę na plener. Muszę sobie ps zainstalowac to sobie poobrabiam foteczki
)
Daj znać jak włosy. Tylko jak dałaś cale jajo to ostrożnie ze zmywaniem białka, nie za ciepła wodaja zawsze daje tylko żółtko bo nie mam cierpliwości
![]()
Dadzą, dadzą, [emoji4]Rozumiem cię, miałam tak samo, o dziwo ostatnie 3 tygodnie lepiej, dziś zaliczyłam nawet całkiem długi spacer. Dadzą Ci chociaż polezec panowie?
Yyy tylko żółtko. Założę garnek na głowę i będą Gwiezdne wojny :-) powodzenia na sesji. Pogoda piękna na plener