gabi19123
Początkująca w BB
O widzisz... ciekawe w takim razie co mi powie na wizycieMój cukier na czczo oscyluje przy 96-98 ale lekarz nic nie wspomina o cukrzycy ciążowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzisz... ciekawe w takim razie co mi powie na wizycieMój cukier na czczo oscyluje przy 96-98 ale lekarz nic nie wspomina o cukrzycy ciążowej
My w sumie tak samo musimy pojechać za materacami do łóżeczek, ale już pare oglądałam szukałam tak samo po internatach jakie są najlepsze, ale już sama przy tym głupieje. Bo kiedyś super były te z kokosem, a teraz niby już najlepsze są wysoko elastyczne piankowo-lateksowe. Może Wy już macie jakieś wybrane i coś polecicie?![]()
A to mi z kolei pani w sklepie ostatnio polecała do łóżeczka kokos-gryka. No i żeby na początku maluch leżał na tej stronie kokosa a jak będzie miał około 8 msc to przekręcić materac na stronę grykiTez pol internetu przeczytałamkokosowy mieliśmy my ostatnio i ja nie polecam .. zle mi się spało. Dla dziecka wybranego tez nie mamy ale tez właśnie wyczytałam ze ten piankowe lateksowy polecany jest
![]()
Od kilku lat już nie są polecane. Przynajmniej nie w necie.A to mi z kolei pani w sklepie ostatnio polecała do łóżeczka kokos-gryka. No i żeby na początku maluch leżał na tej stronie kokosa a jak będzie miał około 8 msc to przekręcić materac na stronę grykinie wiem ile w tym prawdy, ale przekazuje co mówiła
![]()
Ja stosowałam, ale taki do podmywania sie i spoko działał .Dziewczyny stosowała któraś z Was będąc już w ciąży roztwór dopochwowy Tantum Rosa?
Ja w pierwszej ciąży zakupiłam większość rzeczy 1,5 miesiąca przed porodem, więc tak, masz czasCiągle myślę, że mam dużo czasu.
No mi właśnie chodzi o ten dopochwowy. Pierwszy raz go mam i jestem ciekawa, czy ktoś jeszcze używał go w ciążyJa stosowałam, ale taki do podmywania sie i spoko działał .