Kinga_89
Fanka BB :)
Musi być już dobrze. Za dużo by było tego złegoJa miałam poronienie zatrzymane ale kompletnie nie miałam żadnych plamień czy cokolwiek. Dlatego teraz się strasznie stresuje że będzie coś nie tak. Ale staram się być dobej myśli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi być już dobrze. Za dużo by było tego złegoJa miałam poronienie zatrzymane ale kompletnie nie miałam żadnych plamień czy cokolwiek. Dlatego teraz się strasznie stresuje że będzie coś nie tak. Ale staram się być dobej myśli
Mi jak się skończył 7 tydzień to dopiero zaczęły się delikatne mdłości rano. Wcześniej bolał mnie brzuch i piersi a teraz brzuch w ogóle a piersi tylko jak mnie mąż za mocno przytuliDziewczyny a czy któraś z was ogólnie czuje się tak jakby nie była w ciąży? Ciagle mam takie głupie uczucie, jakby nie to mega zmęczenie to żadnych innych objawów brak. Czasami się aż zapominam ze w tej ciąży jestem i mąż mówi weź trochę uważaj na siebie a ja no tak tak, zapomniałam
A co do ciążowego brzuszka ja tam chce jak najdłużej by nie było widać. Ja przez brzuch choc jakiegoś dużego nie miałam to skończyłam u fizjo z takimi bólami pleców ze płakałampoza tym z brzuchem jest ciężko… założyć buty czy nawet ogolić nogi… wstać z łóżka nie wspomnę. Mam nadzieje ze tym razem brzuch wyskoczy jeszcze później niż w 1 ciąży
![]()
Pewnie pęcherzyk ciążowy już ma 0.92cm?Wróciłam, zarodek 0,92 cm, ciąża wcześniejsza niż z ostatniej miesiączki, jutro mam powtórzyć bete, następna wizyta 3.06 g. 11 i wtedy przed wizyta druga Beta. Mam nadzieje ze w czerwcu już usłyszę serduszko![]()
Tak dokładnie, pisałam na szybko po wizycie, dlatego zakręcona jestemPewnie pęcherzyk ciążowy już ma 0.92cm?
Złe napisałam. Chodziło ze pęcherzyk ciążowy ma 0,92 cmA w sumie w jakim celu na tym etapie lekarz chce żebyś robiła betę?
I bez zarodka i serducha założył Ci kartę ciąży? Co to za lekarzZłe napisałam. Chodziło ze pęcherzyk ciążowy ma 0,92 cm![]()