reklama

Styczniowe mamy 2023

Wróciłam, zarodek 0,92 cm, ciąża wcześniejsza niż z ostatniej miesiączki, jutro mam powtórzyć bete, następna wizyta 3.06 g. 11 i wtedy przed wizyta druga Beta. Mam nadzieje ze w czerwcu już usłyszę serduszko 🙈
A co ginekolog mówił o tych niskich przyrostach bety?
Tez mam kolejna wizytę 3.06 ❤️ Będę trzymać kciuki aby u Ciebie było już serduszko a u mnie dalej biło 😘😊

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was ogólnie czuje się tak jakby nie była w ciąży? Ciagle mam takie głupie uczucie, jakby nie to mega zmęczenie to żadnych innych objawów brak. Czasami się aż zapominam ze w tej ciąży jestem i mąż mówi weź trochę uważaj na siebie a ja no tak tak, zapomniałam 😅

A co do ciążowego brzuszka ja tam chce jak najdłużej by nie było widać. Ja przez brzuch choc jakiegoś dużego nie miałam to skończyłam u fizjo z takimi bólami pleców ze płakałam :( poza tym z brzuchem jest ciężko… założyć buty czy nawet ogolić nogi… wstać z łóżka nie wspomnę. Mam nadzieje ze tym razem brzuch wyskoczy jeszcze później niż w 1 ciąży 😅😜

Dziewczyny a czy któraś z was ogólnie czuje się tak jakby nie była w ciąży? Ciagle mam takie głupie uczucie, jakby nie to mega zmęczenie to żadnych innych objawów brak. Czasami się aż zapominam ze w tej ciąży jestem i mąż mówi weź trochę uważaj na siebie a ja no tak tak, zapomniałam 😅

A co do ciążowego brzuszka ja tam chce jak najdłużej by nie było widać. Ja przez brzuch choc jakiegoś dużego nie miałam to skończyłam u fizjo z takimi bólami pleców ze płakałam :( poza tym z brzuchem jest ciężko… założyć buty czy nawet ogolić nogi… wstać z łóżka nie wspomnę. Mam nadzieje ze tym razem brzuch wyskoczy jeszcze później niż w 1 ciąży 😅😜
Ja od popołudnia jestem wzdeta, niesamowity ból piersi. Czasami nudności. Niesamowita ochota na colę zero i karmi 🤣

A i zapomnialam napisać, założono mi kartę ciąży 😊

Ja gdyby nie to ze nie ma miesiączki to bym nie czuła. Procz tej bezsenność,ktora zresztą dzis od 1 do 6 znowu mnie trzymała.. a obudzil mnie deszcz uderzajacy w dach 😒, przedtem spalam jak zabita wiec u mnie to chyba objaw burzy hormonów 😬🔨🔨🔨

reklama
Powodzenia . Trzymam kciuki. Ja tez mam takie same obawy bo moja pierwsza ciąża tez obumarła i było to poronienie zatrzymane ale od początku miałam jakieś plamienia. A teraz pocieszam się tym ze nie mam żadnych plamien / krwawień .

Ja miałam poronienie zatrzymane ale kompletnie nie miałam żadnych plamień czy cokolwiek. Dlatego teraz się strasznie stresuje że będzie coś nie tak. Ale staram się być dobej myśli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry