reklama
justsit
Fanka BB :)
U mnie niewiarygodne zmęczenie już od tygodnia. Czułam, że coś jest na rzeczy ale po wielu testach negatywnych w zeszłych cyklach obiecałam sobie, że nie zatestuje do dnia miesiączki bo pewnie znowu się zawiodę. W 11dpo zaczął mnie boleć brzuch jak na okres i tak spodziewając się raczej okresu zrobiłam w 14dpo test a tam dwie mocno wyraźne kreski. Totalne zaskoczenie dla mnie. To pierwsza ciąża więc nie wiedziałam czego się tak naprawdę spodziewaćJak się czujecie?

justsit
daj znaka jak tam betaHej Dziewczyny, i ja przycupnę, dziś mi wyszedł cień cienia i w pn idę zrobię betę.
Stresuje się![]()

justsit
też bym chciała się dowiedziećU mnie ok, choć od czasu do czasu odczuwam ciągnięcie w podbrzuszu, poza tym dobrzepo jakim czasie od testu idziecie na wizytę?

Mimimka89
Powiem Wam szczerze, że strasznie zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą. Siedzę w pracy i tylko zerkam na zegarek a jak na złość czas jakoś wolniej leci. Ciągnie mnie od rana podbrzusze, pachwiny, mam takie uczucie jakbym miała zaraz dostać okres, jakoś mi słabo Ech ech ech....
Mam nadzieję, że będzie wszytko dobrze bo zwariuje.
Mam nadzieję, że będzie wszytko dobrze bo zwariuje.
Aksamitka28
Hej, pozwolę sobie wpaść do Was
W czwartek wypada mi termin okresu ale dzisiaj zrobiłam test
wyszły dwie przyzwoite kreseczki. Jestem po jednym poronieniu, urodzeniu synka i trzech ciążach biochemicznych. Staram się nastrajać pozytywnie dlatego wbijam do Was i mam nadzieję zostać przynajmniej do 16 stycznia

W czwartek wypada mi termin okresu ale dzisiaj zrobiłam test

reklama
Mimimka89
witamy w styczniowych progach. Fajnie, że jest nas coraz więcejHej, pozwolę sobie wpaść do Was![]()
W czwartek wypada mi termin okresu ale dzisiaj zrobiłam testwyszły dwie przyzwoite kreseczki. Jestem po jednym poronieniu, urodzeniu synka i trzech ciążach biochemicznych. Staram się nastrajać pozytywnie dlatego wbijam do Was i mam nadzieję zostać przynajmniej do 16 stycznia