Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja otulacz wzięłam bawelniany. Nie jest za gruby. I zastanawialam się czy nie dokupić czegoś cieplejszego zimowego. Ale chyba faktycznie, z tym fotelikiem to tyle co z i do auta a w czasie jazdy przecież jest ciepło.Ja otulacz do fotelika kupiłam na vinted, ala polarowy/minky. Będzie tylko na przenoszenie Młodej z / do samochodu, więc też nie przesadzałam. Do wózka upolowałam na lokalnej grupie śmieciarkowej piękny śpiworek do wózka wełniany![]()
[QUOTE="Cytrynka122, post: 25236419, member: 187743"
Dawno tu jakoś nie zaglądałam, więc miałam co czytaćByłam dziś na krzywej cukrowej i nie było tak źle
![]()
My wciąż się zastanawiamy. Miał być Kubuś ale ostatnio policzyłam że na naszej ulicy jest 4 Jakubów a mieszkamy na osiedlu domków jednorodzinnych więc to naprawdę sporo. W co drugim domu niemal jest Kuba. I niby szukamy innego imienia ale coś ciężko idzieNo i czy imiona już macie na 100% wybrane dla maluszków?![]()
u nas MarcelNo i czy imiona już macie na 100% wybrane dla maluszków?![]()
My też, mieliśmy już wybraną Martynkę, ale okazało się, że na naszej ulicy jest 5 dziewczynek o tym imieniu, z czego dwie to bezpośrednie sąsiadki z lewej i z prawejMy wciąż się zastanawiamy. Miał być Kubuś ale ostatnio policzyłam że na naszej ulicy jest 4 Jakubów a mieszkamy na osiedlu domków jednorodzinnych więc to naprawdę sporo. W co drugim domu niemal jest Kuba. I niby szukamy innego imienia ale coś ciężko idzie![]()