• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

U nas są straszne upały i szczerze mówiąc chętnie bym się zamieniła na chłodek! Mam wrażenie, że jak jest powyżej 30 stopni to wszystkie moje objawy dostają turbo doładowania 🤮🙈 Na ten weekend zapowiadają 39-40 stopni, więc zdecydowaliśmy się uciec do teściów nad morze.. ciekawe jak przeżyje 4h w aucie 😬

reklama
Hej hej. Ja dzisiaj rano poleciałam na krew bo jutra wizyta u gin.
Byłam też później na małych zakupach bo urodziny młodego w sobotę. Dziewczyny jaki ja mam już brzuch 🫠 kupiłam sobie 3 luźne sukienki ale i tak brzuszek się odznacza. Nia ukryje tego przed teściami w weekend więc czas najwyższy im powiedzieć. Jutro jak wszystko będzie ok i dostanę zdjęć usg to im podsunę jak będą u nas w sobotę. Nie powiem bardzo boję się reakcji bo nie mam zbyt dobrych relacji z teściową i ogólnie morze opowiadania to jest co ona odwala odkąd pojawił się syn.

Moje mdłości były mniejsze bo nie miałam smaku ani węchu przez to przeziębienie. Teraz wszystko wraca do normy i znowu zapachy przyprawiają mnie prawie o 🤮. No i piersi bolą i dzisiaj dość mocno brzuch ciągnie,kuje. Ale też jestem dość aktywna w ciągu dnia może dlatego.
Trzymajcie kciuki, wizytę mam jutro na 12:30 🥲

U nas są straszne upały i szczerze mówiąc chętnie bym się zamieniła na chłodek! Mam wrażenie, że jak jest powyżej 30 stopni to wszystkie moje objawy dostają turbo doładowania 🤮🙈 Na ten weekend zapowiadają 39-40 stopni, więc zdecydowaliśmy się uciec do teściów nad morze.. ciekawe jak przeżyje 4h w aucie 😬
Boooziuuulku , gdzie mieszkasz ?
Ja uwielbiam upały... juz wiem ,że jesli w Pl klimat się nie zmieni do mojej emerytury na cieplejszy , to przeprowadzam się w cieplejsze kraje 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry