• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Te szare mam w kolorze beżowym, są boskie! Na brzuszek idealne! Dosłownie będą rosnąć z brzuchem bo są mega elastyczne
No wlasnie wiem. Jestem mega zadowolona. Ale Ci powiem, ze tych czarnych kupiłam wszystkie kolory bo tak samo mają gumkę tylko z tylu i będą się rozciągać , a wyglądają mega fajnie na ciele . Wczoraj je założyłam to koleżanki mnie pytały gdzie kupiłam bo fajne 😁 nawet mąż powiedzial ze ślicznie w nich wyglądam . Tyle ze one strasznie powiększają optycznie brzuszek 😂

U nas dzisiaj znowu zapowiada się intensywny dzien. Zaraz wstajemy , pakujemy się , robimy kanapki i jedziemy na caly dzien nad jezioro z dzieciakami. Ja dzisiaj ledwo żyję więc biorę leżak, wielki kapelusz i zamierzam tam spac 😂

reklama
Super, udanego weekendu dziewczyny. Ja lecę do pracy i potem mamy z przyjaciółkami pidżama party. Jeszcze ząb mi się ukruszył i muszę iść w następnym tygodniu do dentystki. Terminy miała na sierpień ale karta "ciąża" sprawiła, że termin jest już w środę. Lekarz mi zmienił luteinę doustna na dopochwową i teraz mam nowe życie:)

W poprzedniej ciąży piłam litrami kawę z cykorii.. i tak piję z dużą ilością mleka, więc smak aż tak bardzo się nie różnił, ale - o dziwo - nie odrzucało mnie tak jak od zwykłej kawy. Może przyda się to info którejś kawoszce 😉

Matko jedyna, u Was też taka parówa😑 wróciłam z uczelni około 15, w mieście 35.5 stopnia, u mnie na wiosce 30.5, więc ciut chłodniej 😅 ale po 16 odcięło mi zasilanie, drzemka weszła jak złoto. Co dzisiaj macie ochotę zjeść na kolację? 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry