styczniowe marzenie
Aktywna w BB
Ja się umówiłam dziewczyny na nifty pro dla świętego spokoju. Zobaczymy co tam we mnie rośnie. Oby było zdrowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dodatkowo robię to przed prenatalnym żeby podwójnie się utwierdzić, że wszystko jest ok... Albo nie jest.Ja jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o prenatalne bo ich nie miałamz córką jeszcze były płatne i o dziwo lekarz namawiał mnie by nie robić bo wg niego wszystko było ok
Dziękuję i afirmuję - bo inaczej synek będzie bezimienny![]()
W którym tygodniu ciąży robisz?Ja się umówiłam dziewczyny na nifty pro dla świętego spokoju. Zobaczymy co tam we mnie rośnie. Oby było zdrowe![]()
We wczesnej ciąży rozwolnienie to luksus przy wysokim progesteronieHej dziewczyny.
Jak u Was z 'dwójkami' generalnie? Ja do tej pory normalnie, ale dziś jakieś takie rozwolnienie mnie dopadło, nie wiem czemu... Zjadłam wczoraj trochę czereśni, może po nich![]()
U mnie syn już też dopytuje o imiona jakie mi się podobają. Ogólnie wcześniej chciałam dziewczynkę a teraz już mi obojętne i dla chłopca szybciej na imię wpadłam- w sumie zawsze chciałam mieć syna Antosia.
I mnie w głowie zaczął się festiwal imion, no jest grubochociaż nie mam jakiegoś parcia na którąś z płci, to faktycznie z chłopcem będzie kłopot...
![]()